Gość zecikk Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 NO dzieki. dzisiaj powalcze i moze ja wyciagne.wymiana chyba az taka trudna nie jest. poszukam na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musashi84 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Hmm mi sie wydaje że w p10 pompa jest pod tylną kanapą.wiem bo niedawno wymieniałem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Hmm mi sie wydaje że w p10 pompa jest pod tylną kanapą.wiem bo niedawno wymieniałem.pozdrawiam Pompa jest pod tylna kanapa, ale w przypadku jednostek z wtryskiem paliwa. W przypadku gaznikowcow siedzi przy samym silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 ja mam sr20di jednopunkt wiec pod kanapa bede szukał mam nadzieje ze wiekszych problemow z wyjeciem jej nie bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 W przypadku gaznikowcow siedzi przy samym silniku. Tylko jest taka mała dyskretna różnica, przy gaźniku pompka jest mechaniczna i nie bzyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dobra wyjalem kanape odkrecilem dekielek ale pomki zdemontowac nie moge. znaczy nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac. sprawdzilem czy napiecie dochodzi do pomki i wyszlo ze nie. sprawdzilem bezpieczniki i sa ok. czy jest jakis przekaznik sterujacy praca pompki jeszcze ??? jezeli tak to czy znajduje sie obok tablicy bezpieczników czy gdzie indziej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Pompę trzeba wyjąć ze zbiornika razem z tą plastikową obudową, a potem z niej wyjąć samą pompę ze smokiem. Przyłóż 12V z akumulatora z zachowanie biegunowości bezpośrednio do pompy i zobaczysz czy działa. Będzie wtedy wiadomo czy pompa do wymiany czy jest gdzieś przerwa w instalacji elektrycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 DZisiaj jade do kumpla powalczyc z tym sprzetem. podepne do niej kable od zasilania wzmacniacza to zobaczy sie czy smiga. mam nadziejej ze to przerwa w elektryce. wymiana pompy mi sie nie usmiecha :/ [ Dodano: Pią 27 Cze, 2008 15:20 ] pompa zdemontowana. niestety nie zyje.... coz 130pln bedzie trzeba wydac i wiecej paliwa w baku wozic na przyszlosc :kosci: [ Dodano: Sob 12 Lip, 2008 08:20 ] zalozyłem nowa pompe i...........nic. tez nie działa. wychodzi na to ze gdzies cos nie laczy albo jakis przekaznik sie zjarał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi