Gość czaro Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Pożyczyłem bratu samochód i po 1 dniu oddał go mówięc, iż noga go boli od mojego sprzęgła. Dałem nowe sprzęgło rok temu, ale na działanie pedału nie zwracałem uwagi. Ogólnie chciałbym, aby pedał chodził lżej i tu mogę: wyminić sprężynę, sprawdzić linkę, dać do sprawdzenia sprzęgło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Leonidas Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 U mnie sprzęgło chodzi bardzo leciutko i każdy "kto ma zaszczyt" :wink: przejechać się moim nismo to stwierdza. Ja jak dłużej pojeżdżę innym samochodem i potem przesiadam się spowrotem do mojego sunny to naga wpada mi w podłogę... dziwne uczucie, jak by się linka zerwała. Ostatnio jeździłem Toyotą Camry gdzie jest hygrauliczny układ i to podobno z jakimś wspomaganiem (nie wiem czy to prawda) ale sprzęgło chodziło 2 razy ciężej niż w moim saniaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 U mnie ciężko chodził pedał, ale nie zwracałem na to uwagi. Aż pewnego sobotniego wieczoru urwała się w połowie drogi między W-wą a Lublinem. Wymiana razem z linką kosztowało 110zł. Teraz pedał chodzi tak lekko, że przy naciśnięciu stuka w podłogę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gapa Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 u mnie tez chodzi ciezko ale mi to zbytni nie przeszkadza przyzwyczilem sie juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeroM Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 U mnie chodzi bardzo lekko. Jak się przesiadam z Audi od ojca to sie zastanawiam czy u siebie przypadkiem linki nie zerwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 u mnie leciutko bo jest dobrze nasmarowany walek po którym sie suwa lozysko oporowe :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Remoo Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Przeczyszczenie linki moze pomoc .. u mnie pomoglo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość InterCell Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 U mnie chodzi bardzo leciutko aż każdy kto wsiądzie to sie dziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 u mnie też troszeczkę ciężko, ale tak że sam tego niezauważyłem tylko kolega może musisz się przyzwyczaić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 u mnie jest spoko:] 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 u mnie tez bardzo lekko... kikla dni pojezdzilem clio kumpla, i na koniec przesiadlem sie z clio prosto do micry... nie czulem pod stopa pedala wogole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ja sie raz przejechalem n14 i to byl szok. Sprzeglo jak dla mie chodzilo za lekko. Wcale go nie czulem. U mnie w primce jaest maly opor ale nie za duzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi