lukas Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 :? moja prima ma co prawda już prawie 240 tyś km,za sobą ale może jeszcze u mnie pobędzie,więc czy ktoś może mi doradzić jak zlikwidować :idea: :idea: :idea: trzaski w desce rozdzielczej i boczkach,wytłukł się nieco już ten nissanek,ale lubię go a te odgłosy mnie dobijają,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Rozebrać wszystko i wygluszyć, ew popodklejać taśmami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zetek Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Dokładnie jak zrobiłem we wszystkich miejscach gdzie są łączone elementy na tasmę dwu stronną. Teraz to nawet jak bym jechał po nie wiadomo jakich wybojach to cichutko mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest saki Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 porozbieraj to gdzie trzeszczy i wpieprz tam silikonu, powinno pomóc. Ja coś takiego robiłem w hondzie civic. Tam niesamowite trzeszczenie było w obiciu drzwi. Na polskich dziurach wybiły się jeszcze prowadnice bocznych szyb, które wibrowały przy większych prędkościach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas Posted January 4, 2006 Author Share Posted January 4, 2006 dzięki za podpowiedzi,mam nadziejęże pomoże na te odgłosy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.