Gość Mrozu Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Witam. Od paru mokrych dni mam taki problem, a mianowicie którędyś cieknie mi woda do auta w trakcie jazdy i nie moge znaleźć miejsca przecieku. Miał ktoś już taki problem? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Może uszczelka tylnej klapy puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 jak mam być szczery to cała tapicerka dookoła bagażnika jest sucha, więc by musiało ciec po nadwoziu nie dotykając tapicerki. Zastanawiam się czy nie cieknie gdzieś zawieszeniem, bo w NX'ach lubi tylny zawias od strony bagaru rdzewieć i może tam jest gdzieś dziura? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 A może pod lampami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Z tymi lampami to nie głupi pomysł. Jak tylko znajde chwilke wolnego to zerkne tam. Dzięki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 o w zyciu ale cieknie. Jak kielichy? Stary to juz jest powazne :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s900 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 w moim tez cieklo ale byla to wina podwinietej uszczelki od tylniej klapy tej czesci plaskiej do okola spryskiwacza, zlapala sie i podwinela po poprawieniu ustalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Czy to możliwe żeby woda ciekła przez pompe paliwa? Ona jest przykręcana do blachy i coś mi się wydaje,że to w tamtym miejscu podcieka. Wkurza mnie to, bo musze codziennie wycierać do sucha a i tak gdzieś mi tapicerka wciągneła wode i zaczyna mi śmierdzieć w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derebere Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 w mojej nysie jest to samo. ale nie mam pojecia skad to sie bierze duzo czasu juz spedzilem na szukaniu przyczyny i nic...lipa :cry: wiec jakby ktos doszedl do tego to aj tez bym poprosil o rade dziex from CB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość egon Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 a może węże odprowadzające wode od targi nie wypuszczają jej na zewnątrz :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 a może węże odprowadzające wode od targi nie wypuszczają jej na zewnątrz :?: nie pamietam czy sa z tylu ale te z przodu na bank wyrzucaja na zewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dami Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Moja rada jest taka,może trochę glupia ale jest.Wyjmij wszystko z bagaznika,poprusz mąką lub talkiem i będziesz widział z kąd cieknie bo zostawi zaciek :wink: Tylko się nie śmmiać,a jak wam nie pasuje to zamknijcie się w bagażniku i niech was ktoś powozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość egon Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 a może węże odprowadzające wode od targi nie wypuszczają jej na zewnątrz :?: nie pamietam czy sa z tylu ale te z przodu na bank wyrzucaja na zewnatrz. jak ściągniesz dach to na rogach są 4 odpływy można odkręcić duperele z sufitu, jak lampka czy osłonki od słońca z tyu listwe na 2 korki i podsufitka na zatszaski chyba cztery roboty jast pare minut. powinny być naciągnięte węże na końcówki a cha i cztery plastiki z rogów słupków odkręć ewenyualnie lać wode z butelki w otwory i patrzeć gdzie uchodzi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość egon Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Moja rada jest taka,może trochę glupia ale jest.Wyjmij wszystko z bagaznika,poprusz mąką lub talkiem i będziesz widział z kąd cieknie bo zostawi zaciek :wink: Tylko się nie śmmiać,a jak wam nie pasuje to zamknijcie się w bagażniku i niech was ktoś powozi nikt sie nie śmieje i rada nie głupia przecież nie będzie z tym jechał od razu do ASO pozdrowki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiniu Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 ja bym sie czepił nadkoli i kielichów tam zawsze jest najwięcej dziur i rdzy w nyskach tak bynajmniej było w moim przypadku i woda sie dostawała do puki blachary nie zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 ja bym sie czepił nadkoli i kielichów tam zawsze jest najwięcej dziur i rdzy w nyskach tak bynajmniej było w moim przypadku i woda sie dostawała do puki blachary nie zrobiłem Wydaje mi się,że właśnie prawym kielichem leci woda, bo tam jest najwięcej piasku a on tylko raczej prosto z kół mógł lecieć do środka auta, ale nie chce mi się tego robić jak mam być szczery, bo zimno jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiniu Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 a ja jak mam być szczery to ci moge juz przepowiedzieć że bedziesz robił na wiosne blachare właśnie tych nadkoli i kielichów bo to standart w Nx-sach także puki co radze ci ściągnij materiał obiciowy z blachy bo on ci tylko sytuacje pogorszy fakt bedzie głośniej w aucie ale jakoś przejeździsz do wiosny pozdrawiam Odbierz poczte wysłałem ci foty po blacharce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Dzięki Kiniu za zdjęcia. Powiem Ci szczerze,że jak to ma tak u mnie wyglądać to nie zaciekawie. A powiedz mi orientacyjnie ile zapłaciłeś za robote jeśli można wiedzieć? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiniu Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 mrozu robota mnie nic nie kosztowała bo miałem nigomat i wspaniałego wujasa który mi sam rzeźbił blachy i spawał jedynie mnie konserwacja kosztowała za 1l to 11zł no i do tego minia oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ja niestety nie mam migomatu, więc będe musiał wybulić kase, no chyba, że sprzedam autko przed wiosną. Dzięki za info. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kalbar911 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 ja mialem tan sam problem, rozwiązałem go w ten sposób, że jedna osoba lała wodę na autko, a druga od środka podpatrywała skąd leci i po kłopocie!!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi