p_flori Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 jak w temacie - z książka serwisową dostałem tylko nr pinu - jeden jedyny. tym czasem na samym końcu książki jest taka rubryczka gdzie należy wpisać 1. pin NATS (4 cyfrowy) 2. kod lkuczyka (6 cyfrowy) 3. Pin radia (4 cyfrowy) Pytanie do WAS czy ten jeden pin wystarczy by zaprogramować radio i całą resztę - np dodatkowy kluczyk? Czy powinienem sie domagać pozostałych kodów? Co sie stanie jak odłącze akumulator padnie radio - nic nie padnie. Pytam dlatego, że mam zamiar montować gaz - jeśli chłopcy odłączą aku - to co z radiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ja do radia dostalem pin, matka-kluczyk ma rowniez na przypietym pasku kodowym. A pin NATS (hm... musze doszukac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartto Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Lemur sprawdziles moze czy dostales ten PIN Nats 4 cyfrowy ? a jesli nie to czy ASO zawsze powinien dac ten kod ? Ja wlasnie jestem zmuszony dorobic klucz i przekodowac a mam tylko kod 5 cyfrowy i nie wiem skad mam wiedziec jaki jest ten PIN Nats 4 cyfrowy pomocy! dzieki Bartto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 macie w N16 takiezabezpiecznie? typu: alarm piknie raz, Ty 3 razy naciskacsz jakis tam ukryty przycisk,potem alrma z nó piknie i Ty wtedy tez ilestam naciskasz. i dopeiro po takiej kombinacji mozna odpalic. mzao to jest ten Pin nats. co ciekawe ojciec kupował n16 w Rybniku i tam mu o tym nikt nie poweidział, dopeiro jak był w Katowicahc zamontoewac radio to w ASO mu powiedzeli ze jest takie zabezpieczenie montowane seryjnie. Ustawaili zamontowlai, za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartto Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Czesc - Zalatwilem w koncu ten kluczyk (jakis czas juz temu) pojechalem do ASO Adamus Krakow - musieli sciagnac PIN ten 4 cyfrowy - koszt 150 pln zaplacilem (no trudno) ale juz mam i zapasowy kluczyk dziala.... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 pojechalem do ASO Adamus Krakow - Adamus stracił autoryzację (dzięki bogu) więc przestał być ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartto Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 to jaki jest teraz ASO w Krakowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 to jaki jest teraz ASO w Krakowie? Japan Motors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartto Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 to jaki jest teraz ASO w Krakowie? Japan Motors Super....juz nie beda naciagac klientow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.