Gość Elmis Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 wszystko jasne szczotkotrzymacz ma tylko 2 szczotki (2 ma stojan) ale piszesz że kupiłeś 4 czyli komplet a oto chodzi to jest tak jak piszesz czyli kupiłem komplet tylko że jeszcze wyszła taka sprawa że w tym miejscu gdzie pracują szczotki były urwane trzy ząbki i fachman doszedł do takiego wniosku ,że wyrwane zostały przez obudowanie czyli blachę od szczotek i zmuszony byłem kupić wirnik czy jak mu tam ale z podstawą i nie na tulejce tylko łożyskowaną . Ma może ktoś jakiś pomysł z tym światłem ?Gdzie szukać przyczyny może któryś kabel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 wypnij czujke ze skrzyni i daj poz. zapłon na stacyjce i zobacz czy palą sie światła cofania , wepnji z powrotem tam jest sterowanie masa czyli cos do czujki idzie może jest odgiete złącze .... jezeli to wina czujki ale jak to sie stało przytym jak robiłes rozrusznik to pewnie tak... na to bym postawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi