Gość bartolomeo Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Skrzynia padła mi drugi raz. Jak pomyślę ile już tysięcy włożone zostało w ten automat to włosy stają dęba, mógłbym za to kupić spokojnie drugi samochód. Najwidoczniej mam pecha - sąsiadka ma taką samą Micrę i jej auto chodzi bez zarzutu. Nie zmienia to faktu, że skutecznie wyleczyliśmy się z automatów - najprawdopodobniej w jej miejsce wrzucimy manuala. [ Dodano: Nie 30 Lip, 2006 ] No i skrzynia zmieniona - przy dosyć dynamicznej jeździe (trzeba było sprawdzić na co to auto teraz stać) w cyklu mieszanym (połowa w mieście, połowa na trasie - z Górnego Śląska pod Korbielów) Micra spaliła 6-6,5 litra. Są to 2-3 litry mniej niż paliła mi w automacie (przy czym wówczas jeżdżona była w zasadzie tylko w mieście). Generalnie cieszę się, że zrezygnowaliśmy z automata, przeboje, które mieliśmy z tą skrzynią w ciągu niespełna 3 lat skutecznie mnie z automatów wyleczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi