Gość greg76 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 z ta odcinka to Kuba lekka przesada tracisz wtedy czas na odcinke i potem zmiane biegu. jesli juz krecic na maksa to dobrze ustawic jakis 200 obr przed odcinka i wliczaja czas reakcji bedzie optymalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 nie no wiadomo jak sie silnik trzyma naodcince (tak fajnie strzela przy odpowiednim wydechu) to auto nie przyspeisza jak np. silnik kreci się do 6500 to bieg należało by zmeinić przy 6499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZYBU Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 [quote no ja osobiście spodziewałem się czego jeszcze z obrotomierzem ale przyznam że światełko jest meeeega wielkie pytaliście o same shiftlighty więc pokazałem ...takie z obrotomierzem oczywiście też są...np takie....dla wymagających http://img39.imageshack.us/my.php?image=tu...11swowot3qk.jpg cena -635PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRS Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 taka alternatywa....szrotowka jesli ktos dopadl by sobie obrotomierz z clio wiliams lub 1,8 16v (140ps) to tam jest sziftlajcik...chyba najtanszy sposob posiadania takiego ustrojstwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 A ja kupilem taki obrotomierz z shiftlightem za 200zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZYBU Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 też od nas..... Pytanie było o zewnętrzne s/l takich wewnętrznych mamy kilka modeli...a jak dla kogoś jest za tanio to będziemy mieli AUTOMETER-from USA :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 A da sie taka lampeczke zestroic ze zwyklym obrotomierzem? Nie chce montowac nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZYBU Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 z tego co wiem trzeba układ dorabiać który przy określonym napięciu na obrotomierzu będzie dawał impuls do lampki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Grzybu tak BTW masz cos wspolnego z jc tuning division? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZYBU Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Jasne że tak...ja go stworzyłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Jasne że tak...ja go stworzyłem.... No to dobrze wiedzieć Czasem sięludzie pytają o różne rzeczy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZYBU Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 jasne...jakby co to walcie...odpowiem na pytanka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Ja mam pytanie skąd ta różnica w cenie ten pierwszy nie ma shift light'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Pytasz się czemu taka różnica w cenie i czym sie różni... więc nie kapujesz chyba co to ta mała lampeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Kurde chyba piszesz aby pisać - Bombel zobacz ile kosztuj sam shift light jakiejś innej firmy np to http://www.allegro.pl/item192258294_w_peln..._dabtunera.html więc nie dziw się czemu taka różnica - popatrz sobie w sklepach lub u tunerów a za lampeczke mozna dać grubo ponad 200 a to o co się pytasz to jakaś namiastka - tajwańska namiastka. Nawet u tego samego sprzedawcy masz http://www.dabtuner.pl/sklep/index.php?cPath=27 ..... Proszę Cię nie pytaj się więcej :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Następnym razem jak się będziesz pytał skąd ta różnica w cenie to napisz czy to mało czy dużo ..... bo może za mało kosztuje - to propozycje Ci podałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 więc nie kapujesz chyba co to ta mała lampeczka Wiem co to, tylko mnie ciekawi czemu tyle kosztuje?? 150 za tacho z shiftem to taniosc ale czytajac sporo opinii nt dokladnosci chinskiego deszczu pt "auto-gały" dochodzimy do wniosku ze i tak duzo za duzo powaznie to orginalny obtotomierz tez ma przeklamania wiec nie ma sie czym martwic a shift ustawiasz sobie sam pokretlem gdzie ma sie odpalic wiec nie ma z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi