Gość heineken72 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 w primerze p10 diesel pod lewym błotnikiem znajduje się plastykowy biały zbiornik wyglada jak od spryskiwacza ale spryskiwacz jest po drugiej stronie. Pojechałem do kumpla który kiedyś miał taka sama primerkę i powiedział żebym to wywalił bo on miał stłuczkę i mu to się uszkodziło. Wywalił ten bajer jak naprawiał auto i samochód dostał lepszego kopa. ps. a mówi że maja primera chodzi jak leniwa swinka w porównaniu do jego jaka kiedyś miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość axg Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Nie wiem co to za zbiornik ale w mojej P10 takze sie znajduje . Jest polaczony z rua od wlotu powietrza do filtru powietrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Zapewne jest to zbiornik podciśnieniowy od dolotu powietrza. Wg mnie nic się nie stanie jak go nie będzie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 tak cos takiego odłaczyłem łacznik ... głosniej auto pracuje ... poza tym nic innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.