lukas Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 WE WTOREK NASTĄPI CHWILA PRAWDY DLA MOJEJ NYSKI,TZN ZDEJMUJEMY GAŹNIKI I KOLEKTOR SSĄCY,. BĘDĘ SPRAWDZAŁ CZY ABY NIE MA JAKIEJŚ NIESZCZELNOŚCI NA KOLEKTORZE [MOŻE PĘKNIĘTY SPAW]BO SŁYSZĘ DZIWNE SYCZENIE MIĘDZY 1 A 2 GAREM,CZUĆ TEŻ PALIWO JEŚLI TO NIE JEST NIESZCZELNOŚĆ TO NYSKA NA DELORTO PRZEJDZIE DO PRZESZŁOŚCI,ZOSTANIE ZAMONTOWANY MONOWTRYSK,JAK W SERII,A NYSKA PÓJDZIE DO SPRZEDAŻY-NARAZIE NIE JESTEM ZADOWOLONY Z UZYSKANYCH OSIĄGÓW NA GAŹNICZKACH... :? :? LICZYŁEM NA DUŻO WIĘCEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 no sprawdz sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 szkoda takiej pionierskiej przerobki, najwyzej bedziesz sie wozic GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 moim zdaniem to kwestia jakiś niedoróbek i braku konkretnej regulacji, nie poddawaj się!!!!!!!! Myslę że bez problemu powinieneś wyciagnąć 160-17-km tym bardziej że nie masz odcinki :wink: trzymam kciuki żeby wszystko poszło w kierunku tych gaźniczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 no miał byćwtorek,ale zrobiliśmy to dziśiaj.sprawdziłem nieszczelność-kolektor w jednym miejscu miał przedmuch!!!!!! teraz ładniej pracuje,nawet na gazie,tylko jest kolejny problem...parownik dostarcza gaz do 5500obr. :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 no za mały parownik , a jak na benzynie?? będziesz robił regulacje?? i u kogo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Dziś był u mnie Lukas, przewiozł mnie i... zupelnie inne auto, pracuje ciszej nie pierdzi, zdecydowanie szybciej reaguje na gaz - choć jeszcze nie do końca tak jak trzeba no i zapierdziela zdecydowanie lepiej. Jak złorze swoją prime N/A to z pewnością się sprawdzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 kup king diamonta 4 dyszowego gaznika :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ja do siebie mogl bym wrzucic jakis wiekszy gaznik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 a jaki masz teraz gaźniczek? seryjny od 1,6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Lukasz no nie ma bata trzeba sprawdzić Twoją prime na rolkach, jak nie masz czasu nią pojechać to ja nią pojade - przywioze CI dobry wynik CO ty na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 w piątek tak jak mówiłeś chyba uda mi się pojechać bo sam jestem ciekaw wyniku,1 pomiar 111km,2-125,3 ze 140 musi być... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 a tam wogóle to może jeszcze uda się zrobić jakiś prymitywny CAI przed rolkami??? co ty na pomoc w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 ZEro problemów - u Ciebei latwo się ściąga te obudowy filtrów wiec mozna podziałąć, szkoda tylkoe że mało miejsca jest :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 ZEro problemów - u Ciebei latwo się ściąga te obudowy filtrów wiec mozna podziałąć, szkoda tylkoe że mało miejsca jest :roll:Coobcio sprzedajecie juz te uklady dolotowe??Kiedys wspominales cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Lukaszowi na szybko coś z pudelka po budach zrobię... z Układami dolotowymi do wielopnktów to no problem - warto pojść na calego i zadoptować przeplywomeirz poweitrza z P11/Alemry N15 GTI i do tego SMT6 - dolot będzie bardzo odetkany co spowoduje More POWER a jeszcze prosciej to do P10 zadoptować cały uklad dolotowy z P11 - pasuje idalnie i ma 3 calowy przelot - bajka i najtaniej wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebek_WWL Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Lukaszowi na szybko coś z pudelka po budach zrobię... z Układami dolotowymi do wielopnktów to no problem - warto pojść na calego i zadoptować przeplywomeirz poweitrza z P11/Alemry N15 GTI i do tego SMT6 - dolot będzie bardzo odetkany co spowoduje More POWER a jeszcze prosciej to do P10 zadoptować cały uklad dolotowy z P11 - pasuje idalnie i ma 3 calowy przelot - bajka i najtaniej wychodzi. a umial bys zrobic cały dolot do nissana 100nx z silnikiem Da16ds bo musze takowy zrobic ale nie wiem co z tymi podciscieniami zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 3 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 sebek ,skieruj to pytanie bezpośrednio do coobcia na PW,bo nyska na gaźnikach już od 9 miesięcy nie istnieje,a tego tematu już nikt raczej nie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Spoko coś bym wykąbinował, pewno pare wairiantów trzeba by zrobić i shamowywać karzdy z nich żeby przy tym optymalnym pozostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebek_WWL Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 a ile taka impreza by kosztowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 nie mam pojęcia, musiał bym to na daną chwilę obejrzeć i namacać żeby co kolwiek poweidzieć. Co do hamownia to cena stała 50zł - wystarczy na pomiar seri i 3 dolotów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi