Gość slonik2 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Witam Nissan sunny 2.0D wywala mi płyn przez zbiorniczek i układ chłodzenia się zapowietrza. Oprócz tego nie ma ogrzewania bo zapowietrza się nagrzewnica. czy to napewno uszczelka pod głowicą? :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 WitamNissan sunny 2.0D wywala mi płyn przez zbiorniczek i układ chłodzenia się zapowietrza. Oprócz tego nie ma ogrzewania bo zapowietrza się nagrzewnica. czy to napewno uszczelka pod głowicą? :cry: :cry: :cry: :cry: niestety tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krawczynski Marcin Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 moim skormnym zdaniem tylko uszczelka pod głowicą :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Przerabiałem to rok temu uszkodzona uszczelka wraz z wymianą rozrządu, pompy wodnej i końcówek wtrysków przy okazji koszt około 1,5 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slonik2 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 niestety była to uszczelka i naq dodatek blok ma wżery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.