Gość egon Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 jak w temacie http://mx-3.neostrada.pl/100nx/tuning_rakieta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 NIezły niezły... Kolektor wydechowy dlugi jak choelra i do tego taka bycza turbina - ale to musi mieć laga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Już go kiedyś widziałem w necie, ale nie ukrywam,że super potwór. 2.0 Turbo+Podtlenek może sporo namieszać szczególnie w takim małym autku i z 1000KM pod maską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 to co podmacha dzemie :wink: to robi wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 hmmm ciemnosc widze, trzeba bedzie wrocic do tematu jak bede na chacie bo w pracy gowno widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s900 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgadzam sie fajne ale wyglad i wykonanie dosc spartanskie nawet jak na autko tylko na tor ale ta moc wynagradza reszte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 luzik kurna ponad 1000 zrebakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 o Kurczaki teraz dopiero zaówarzyłem że ta nysa nie ma Intercoolera hmmm :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 o Kurczaki teraz dopiero zaówarzyłem że ta nysa nie ma Intercoolera hmmm :roll: Myślisz,że stawiałby zbyt duży opór zasysanemu powietrzu i więcej by się na nim straciło niż zyskało czy poprostu nie zmieścił się?? W fajnym miejscu ma chłodnice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Coś mi się wydaje że u niego za chlodzenie dodatkowego powietrza odpowaida Nitro i do tego wtrsyk wydo do kolektora ssacego (to czerwone z niebieskimi przewodzikami po lewej od koelktora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 A myślisz,że natrysk wody na denko tłoka też ma żeby obniżyć temperatuje tłoków i komory spalania, bo coś mi się wydaje,ze ta chłodnica to na niewiele się zdaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 A myślisz,że natrysk wody na denko tłoka też ma żeby obniżyć temperatuje tłoków i komory spalania, bo coś mi się wydaje,ze ta chłodnica to na niewiele się zdaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 masz namyśli natrysk oleju na denka tloka... tak to jest po to żeby obnizyć temperature tloków, przy duzych doladowaniach nie rzadko przekracza ona 1200*c - tem gazów wylotowych u GRE przy 0,8 bara doladowania często dochodzi do 950*C więc cieplutko w Alberta Audi S2 o mocy ok 600KM temperatura ta chwilami przekraczała 1200*C :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s900 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 No to mala prywatna huta pod maska :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek84r Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 luzik kurna ponad 1000 zrebakow Źrebaków??? To są ogiery, stary! Połowa tego by mi wystarczyła 8) w zupełności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 masz namyśli natrysk oleju na denka tloka... tak to jest po to żeby obnizyć temperature tloków, przy duzych doladowaniach nie rzadko przekracza ona 1200*c - tem gazów wylotowych u GRE przy 0,8 bara doladowania często dochodzi do 950*C więc cieplutko w Alberta Audi S2 o mocy ok 600KM temperatura ta chwilami przekraczała 1200*C :shock: przekracza u mnie 950 stopni jak jade na pełnym ogniu od 1ki do konca 5ki , [przy predkości 240+km/h wiec nie za często tak sie jezdzi :roll: ,z tego co ja pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Znalazłem pare cennych informacji co do tego 100NX: A oto link do stronki która przeprowadza tego typu modyfikacje: http://www.f2uning.com/pages/9/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi