akarczma Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 no do 9000 dokladnie raz, a moze i wyzej.mam wszystkie czesci pchelek, jeszcze mi poczta nie przyniosla nowych ze sklepiku Coobcio-dajka. :wink: zawor juz zrobiony profi na druta:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Bądz cierpliwy - wczoraj priorytetem wyleciały i to przed 12:00. Jak przyjdą to marsz pod latarnie składać motor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 a wiec: przyczyna: odwrotnie zalozone pchelki, przez co po pierwszym odpaleniu 4 sztuki na walku wydechowym pekly z jednej strony, i tak sobie siedzialy.ale w koncu jedna pchelka pekla z drugiej strony i zrobila sie plaska,hydropopychacz mogl juz sie ruszac jak chcial wiec wylecial z pod walka, narobil troche bardachy uszkodzenia: 4 pchelki walek wydechowy lekko rysniety glowica lekko rysnieta na szczescie polamane czesci splynely kanalikami do miski(na szczescie!) brak polowy zabezpieczenia na zaworze Chociaz jestem totalnym laikiem rozebralem i zlozylem sam, z mala pomoca tel. Coobcia i Geo ktoremu jestem bardzo wdzieczny. Gre, czyli góra u mnie nie musi byc jakas profi.do takiej mocy to wystarczy.Zreszta juz go zakrecilem i cacy wszystko chodzi.jak bede mial czas to wrzuce movie.to sie nie stalo dlatego ze goraco czy ze go kiedys tam zakrecilem do 9000obr/min. jebal pies Dzieki Coobcio za pchelki. na j**anej poczcie ktos rozerwal list i chcial go sobie przywlaszczyc myslac ze cos cennego banda h*ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Dzieki Coobcio za pchelki. na j**anej poczcie ktos rozerwal list i chcial go sobie przywlaszczyc myslac ze cos cennego... Pewno myśleli że jakieś dropsy Ci wysłałem Ps. Psotne z was chłopaki, dobrze że nauka i zabawa z SR20DEH przebiega w miare mało destrukcyjnie Teraz już wiecie jak powinny być prawidłowo zamontowane pchełki - powodedzia i do zobaczenia w Wawie na rolkach, oby ponad 170KM było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 bedzie bedzie :-))) [ Dodano: Nie 08 Paź, 2006 ] jou jou jou madafaja jou. dawno cos pisalem. prima dostania na dniach profi przelot, bo na pustym przelocie ja muli i jest za glosno. wies jednym slowem. [ Dodano: Pon 09 Paź, 2006 ] no i jest srodkowy, prima za***rdala jak glupia, przelot to byl blad Coobcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 o qrde ale miałeś jaja z autkiem ps moze bym ci kaske podesłał i bys mi zkąbinował wydech jak u siebie masz?? tylko że ja chcę rury 55mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 nie ma problemu, ale to jakies 1500zl od kolektora po koncowy, no i profi srodkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 nie ma problemu, ale to jakies 1500zl od kolektora po koncowy, no i profi srodkowy. :zly: o f*ck myślałem ze z max 1300 musze wszystko policzyć jeszcze raz, a głosny on jest czy cichy? i czy ostatni tłmik też wchodzi w skład zestawu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 30 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 ostatni tez. z silencerem jest cicho, bez jest miod :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 za 1300 to ci el-tec zrobi w jeden dzien wydech na dwoch tlumikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 El-TEc teraz bierze ok 1500-1700zł za komplenty wydech 2,5 cala na dwóch tłumikach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 El-TEc teraz bierze ok 1500-1700zł za komplenty wydech 2,5 cala na dwóch tłumikach... a przez jaki okres im tak ceny skoczyły z 1300 na 1700? dobra koniec oftopa znajde albo założe zaraz nowy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 padlo mi sprzeglo spiek. :fuckyou2: tyle z nowosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 bravo One powinny wytrzymywać ok 10 tyś km, po ilu twoje się poddało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 no cos wiecej hgw, mam dzide pier**le all [ Dodano: Wto 29 Maj, 2007 19:37 ] bo wielu przejsciach z primera rozstaje sie na dobre. zycie zmusilo(kupic dom musze) wiec prima w 100% sprawna jest na sprzedaz a tym sie powoze i mam 7 sekund do 200 :fuckyou2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 No to Topic zamykamy - otworzymy jak nowy właściciel będzię chciał dalej kontynułować i rozwijać ten projekt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi