akarczma Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 360 plus wysylka i ktos to musi zalozyc i masz 500zl jak w dym.a co mi to da patrzac w przyszlosc?teraz uwolnie koniki a w kwietniu i tak to wyrzuce. zamiast to kupowac wydam troche wiecej na pelny wydech i bedzie mlodziezowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Tak Trzymać Męski plan, Jezdzij na Gaziku - oszczedzaj na paliwie a potem na bogato wydech i moze SMT6 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 8) Ciekawe czy ktoś już coś takiego montował u siebie i jak się sprawujemoże warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sr20di Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Witam ! Jest ktos obeznany bardziej w temacie BLOSA i wie czy sprawowalo by sie to w jednopunkcie ??? Bylo by dlubania od cholery ale moze warto ??? Stozek mam , odcinka nie dziala.(sorki za pisownie ale z telefonu pisze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Chłopaki moze załóźnie osobny temat w dziale Tuning i nie róbcie tu bałaganu bo będe zmuszony zawiadomić odpowiednie władze. Temat jest dokłądnie o poprawie osiągów Fury Adasia Chłopak zbiera na wydech a po nim kolej na pozbycie się gazu raz na zawsze i leczenie leszczy w potencjalnie znacznie mocniejszych i bardziej sportowych wozach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 8) Sorry nie wiedziałem,że to aż takie faux pa ,skoro Adaś miał problemy z gazem a jednak oszczędza to może to urządzenie pozwoliło by mu na bestreso wą jazdę,a po przełączeniu na benzynę nie ograniczało by osiągów na pb95? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 kasa jest.tylko sytuacja nie teges.jak biznes sie rozkreci to polece po calosci.mysle Coobcio ze pod koniec lutego trzeba bedzie wydech robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 12 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 tak wyglada sprawca mego upodlenia,obiekt mojej zemsty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Wygląda jk palnik kuchenki turystycznej,nic dziwnego,że nie jedzie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 o żeszty ale ci doj**ali ......... mój mikser był o wiele wiekszy nie zabierał tyle dolotu.......... gorace współczucia dla Twojej Primerki, niech wraca do zdrowia jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 O jezusisku ranu julek.... po wywaleniu tego wzrost mocy ze 30 koni... Ps. wywal to i dokonaj jazdy probnej chociaż jeden dzien posmigaj bez tej zatyczki a zobaczysz co to znaczy miec power - chociaz warunki na drodze temu nie sprzyjają... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 12 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 z drugiej strony fajnie miec swiadomosc ze sa koniki ale nie uzywa sie ich.zrobie jeszcze full wydech to tez cos da.a jak wywale gaz to bedzie mile zaskoczenie, nagle plus xx konikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 ten mikser jest tragiczny bedziesz mial cale stado darmowych kucy po jego wywaleniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 o qr** a co to wogole jest?? ja jakbym mial cos takiego w dolocie to bym sie chyba pochlastal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 To jest KONIO bijca panie Wielki Wacu. Ja bym to zdemontował dosłownie na pare godzinek i pobawił sie nowym wcieleniem bolidu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 jak bedziesz odłaczał gaz to pamiętaj o odłączeniu wszystkich kabelków jakie gazownicy podopinali i popodłanczaj wszystko od nowa, bo ja własnie mam różne jaja z kabelkami po wywaleniu instalacji, poza tym pewnie bedziesz musiał wyregulować wolne obroty bo gazownicy je mocno podkrecili żeby silnik chodził na tej zwężce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 12 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 ci co zakladali mi beda wymontowywac.spoko maroko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Teraz to ja ci się wcale nie dziwię,że nie chcesz jeżdzić na lpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Akarczma, podjedz do gazownika niech sprawdzi AFR, ja dzisiaj bylem i wyszlo ze jest za ubogo - przy 5400 obr jest 15,21. jak bedzie cieplo to podjade jeszcze raz to sprawdzic gdzie indziej ale po dzisiejszym pomiarze wychodzi ze lepiej nie katowac auta dopoki sie nie wystroi kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Lepiej nie katować waszych maszyn bo strasznie ciplo mają w komorze splania - tak jak ja na codzien w trubo SMT6 i strojonie - nie obejdzie się bez tego ale to kolejne KM UP UP !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 12 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 bylem u gazownika.mieszank auboga byla i juz jest ok.to poki co nie krece tak silnika.poczekam na wydech i kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 porownalismy nasze primery na spocie w Lublinie,moja i Tickiego p10 SRi.i szly rowno,przez cala al.solidarnosci nawet o centymetr ani sie oddalaly ani przyblizaly.kara boza ten gaz.ale jusz niedlugo.bez hamowni moge powiedziec ze uzywam w tej chwili ze 130pare konikow.ale wies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ticky Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Potwierdzam. Moze troche wczesniej ruszyłem dlatego miałem czerwone GT w prawym lusterku ale czekałem kiedy mnie łyknie a tu 100 i nic 150 i nic cały czas go widze w tym samym miejscu Ja sie tam ciesze ale na wiosne to chyba baty dostane oj dostane Chyba ze sam coś grzebne bo u mnie najprawdopodobnie seria czyli 135 kucy (w briefie mam wpisane 150KM 8) )ale w przeciągu najblizszego miesiąca wywalam kata co podobno da mi jakieś 5KM no i koncowy mam do wymiany i nie wiem czy da coś wstawienie czegoś ala sportowego czy to tylko więcej huku. Przemyśle to jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 moze wez ja zmierz na hamowisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 hehe chłopaki nie bierzecie pod uwagę tego żę u Adasia siedzi jeszcze mega ciężkie audio w bagarzniku no o tym mikserze już nie wspomnę PS. Ticky udrażniaj wydech czyli wywal kata i zamiast końcowego daj coś luźniejszego jakiegoś przelocika... Co do Akarczmy to czy probowaliście się brać na gazie czy tylko na waszce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi