akarczma Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 tylko benza ale Ticky ma sequence gazik na wtryskach a ja made by gowno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 mam juz smt6. teraz pelny wydech w LBN i strojenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 No to Adaś zapodaj raport o poprawie osiągów w stosunku do serii,moze jakiś wykresik? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 No i pięknie Wydech 2,5cala, średnica dwu rurki 2cale i żeby ramiona dwururki miały przynajmniej 40cm - wtedy to doda fest kopa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 smt6 lezy w domu i pewnie kolo marca zamontujemy.nie bylo kiedy montowac bo pojechalismy jakies slabe samochody ogladac jak sie scigajom po wsi:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 a gdzie będziesz stroił smt6?? bo ja jak się dowiadywałem to cienko z tym w lbn......... a mi się szykuje strojenie gdzieś pod koniec lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Kuba zalozy i od razu wystroje,ale najpierw tlumik.podobno masz namiary na firme w Lub co dobrze i taniej robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 teraz to w wawie dramat jest z pogoda. nie nadaje sie na strojenie na ulicy... dzis sie poddalismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 teraz to w wawie dramat jest z pogoda. nie nadaje sie na strojenie na ulicy... dzis sie poddalismy Przy tej pogodzie i slizgawicy to najwyzej mozna skrzypce (w)nastroić PS:Greg76 dam ci póżniej znac na priwa co w temacie,bo czekam na mechaniora :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 czekam do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 czekam do wiosny nie ty jeden mi sie udało wystroić smt przed popsuciem pogody...szkoda ze z nikim sie akaczma na S nie ciąłes...zresztą ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 teraz to kupa.jak przyjade do wawki na s to wywale miuzik,bedzie lzej z 80 kg,no i bez zapchanego dolotu z badziewiami od gazu plus caly wydech i smt6 zalozony i wystrojony i powinno latac. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 hehe jaka zmiana podejscia i to we wlasciwym kierunku no to powstaje wielka trojca wolnossacych P11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 no a jak.fajnie ze sie udalo kupic walki taniej, smt6 taniej i jeszcze pelny wydeszek bedzie w lbn taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Ma być męsko i Tanio Zobaczymy efekt koncowy konkurencja bajkowa : P11 SRI P11 GT P11 SLX Wszystko powstaje w tym samym terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 czekam do wiosny i sie biore po mesku za prime.nie bedzie srania po krzakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Trzymamy Cię za słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 no jeszcze z 1200zł mam do zainwestowania w nyse i bedzie calkiem mesko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 fajnie Ci............. bo ja z wydatkami jak na razie nie widze końca.......jeszcze ze 3tys............ (ale musi być powyżej 200 HP :twisted: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 hehe a mi juz tylko kilka stowek i powinno byc te 170 kuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Adaś co taka cisza u CIebie ? Kiedy ruszamy ze strojeniem i monetarzem SMT6, Pavoolon po modach ma 30KM wiecej jak w seri Wałki macie identyko ale masz tą przewage żę odcine masz na 7100 Wydech przelot i K-Bum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 0d 13 do 16 marca jestem w wawie.podlaczymy pewnie swinie.przed 1 maja bedzie wydech to sie dostroi all no i od Ciebie Coobcio dokupie rure na podmianke i bedzie czysta benzin i wtedy sie okaze co fabryka da [ Dodano: Sob 25 Lut, 2006 ] a i jeszcze CAI musze zrobic jak bedzie cieplej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 dzialaj ostro to sie na bemowie zmierzymy, moze bede mial nowe sprzeglo do tego czasu. ciekawe jakie parametry tobie wypluje hamownia, teoretycznie bedziemy mieli wszystko prawie tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Pojedynek zapowaida się ciekawe, P11, bardzo podobne mody... Chyba kto będzie pierwszy na mecie zadecyduje wkłądka mięsna - dobrze by tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 no ja sie wyrobie do maja,narazie otwieram biznes i kasa poplynela.tak dla wtajemniczonych mam plany na TUUUUURBOoooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi