Coobcio Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 mam plany na TUUUUURBOoooo Jak my wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 mam nadzieje ze je zrealizujesz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 3mam kciuki i czekam na niusy :!: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 z czegos trzeba zyc.niech biznes zacznie dawac kapuste to bedzie mesko. ps.bo ile mozna byc bezrobotnym :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 no chlopaku teraz twoja kolej :!: "ruda swinka" juz wystrojona wiec tylko ty zostales kos ten hajs i dawaj do wawy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 spoko.do maja sie wyrobie.narazie musze na meble do sklepu wywalic 8k. [ Dodano: Nie 05 Mar, 2006 ] nowe zmiany ups.to nie ta fotka :wink: zatkalem tu i tam nekretka od kremu do stop koncowka lasera :wink: na dzien dzisiejszy tak wyglada prima [ Dodano: Pon 06 Mar, 2006 ] Szykuje sie do robienia full wydechu.co radzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Przelot z przedziału 63,5-76mm o ile w przyszłości planujesz Turbo, jezeli ma to być mocne N/A spokojnie i to z marginesem (uwzględniając obecne walki) wystarczy Ci 63,5mm (2,5 cala) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 a koncowy przelot czy bez czy jak?ok dolektora jakies 2 rury o sssooo chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 od kolektora wydechowego mają iść portki w zasadzie im dluższe tym lepiej a potem już groba rura do końca. Jak nie chcerz za głośno to walnij końcowy tłumik komorowo przelotowy w N/A będzie znośnie a w turbo cichutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 biore sie za wydech.koncowy juz kupiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Hehe nie ma to jak sprawdzone Black Flame, GREG76 ma tej samej firmiy, tej samej konstrukcji. Miałem okazje pośmigać z nim jego primą i wydaje naprawde sympatyczny odgłos a jak się zrobi za głośno to uratować Cię może zatyczka ktora znajduje się w zestawie z tłumikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 z tego co widze to ta zatyczka ma plynna regulacje wiec mozna sobie podkrecic coby lba nie urywalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 tak, pod warunkiem ze sie gdzies nie zgubilo i wtedy juz nie ma ratunku :wink: wydaje mi sie ze ten model jest mniejszy od mojego i ma mniejsza srednice wylotu ale moze sie myle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 :grin: Jak się jezdzi z back flame'em na dłuższy dystans np.do Chorwacji,to mozna och... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 NO i kiedy ruszasz z wydechem ? Graty dla Ciebie na CAI zamówione - dziś przychodzą DHLem... Pod końcowy tlumik będziesz ciąć zderzak, czy puścisz go tak jak u GREGA76 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 jestem w trakcie kupowania klockow i szukania kto to w miare tanio zrobi.troche kiepsko ciac zderzak,chyba zrobie tak jak Greg76, tylko nie wiem jak on zrobil :wink: no ale nie cial zderzaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 klocków tzn. elastyczny łacznik tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 laczniuk elastyczny, koncowy tlumik, rury sam kupie a ktos mi to tylko pospawa i zamontuje, ew flansze dorobi zaczepy,kolanka itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Miałeś jakiś typów co za 250zł by Ci wyspalawli caly wydech - uwarzam że to bardzo dobra cena zwarzywszy ile przy tym jest roboty... Cene na rury też CI bardzo dobrą powiedzieli, to co potrzebujesz to jakieś 140cm rury 52x1,5 + 3 kolanka, łącznik elastyczny, ok 3,5 metra rury 63,5x1,5 + 5 kolanek no i rurkę o średnicy 10mm coby wieszaki z niej porobić a wez z metr droga nie jest. Flansze zrob w kształcie pierścieni o wewnętrzenej średnicy 63,5mm a zewnętrznej ok 95 a na swoim obwodzie żeby miały przynajmniej 3 otwory na sróby 6mm. Ja w tej chwili do Siebie takie wykonuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 no cena w miareza robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 jestem w trakcie kupowania klockow i szukania kto to w miare tanio zrobi.troche kiepsko ciac zderzak,chyba zrobie tak jak Greg76, tylko nie wiem jak on zrobil :wink: no ale nie cial zderzaka. tak to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 o jak mesko :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Przeglądałem wykresy z hamowni naszych koelgów klubowych i znalazłem coś co CIe zainteresuje. Porównaj sobei te dwa wykresy jeden to serja ze zwerzeką w dolocie w postaci miksera gazowego - takiego jak u ciebie mniej wiecej, a drogi wykres po wyjęciu jego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 no ladny syf mam przez ten gaz.taki lajf.juz niedlugo:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 no do 3500obr.min nie przeszkadza ona nic a nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi