Gość greg76 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 nie polecam palowania auta z silencerem. spaliny moga naszkodzic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Gdzie tam pałowania Adaś nie kręcił wyżej jak 7000 a licznikowo do jakiś 7200 by mu doszło co w ralu odpowiada 7100... Ps. Jestem w szoku ile taki silencer zabija mocy - w pednej dobrze znanaje Astrze GSI z Warszawy silencer zamontowany w końcowym tłumiku zabija 13Km - mierzone na hamowni u maćka. Tłumik z takim diwajsem stwarza opory podobne jak seryjny więc moc w dół... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 jest grubo.dwu-rurka od kolektora zrobiona profi,mala poprawka i full wydech z kwasa jest:-).no nic lece w kime bo rano do drutowa lece [ Dodano: Czw 06 Kwi, 2006 ] skonczylem projekt.efekty pozytywne.daje rade. [ Dodano: Czw 06 Kwi, 2006 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Adaś mogło by być jeszcze lepiej jakbyś miał regulator ciśnienia paliwa albo wydajniejsze wtrsyki paliwa z 200SX S14 bo już z mocą grobo jest a seryjny układ poaliwowy nie daje sobie rady - masz dwa miejsca Gdzie AFR wychodzi ponad 13,2... Załorzymy nową zabawke do paliwka i korekty na hamowni, tak subiektywnie oceniam że coś pod 165KM masz spokojnie zwłaszcza żę silnikiem kręcimy do 7500obr.min Ps. Dawaj filma i zdjęcie dwururki :> ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 no ładnie podaje adasiowa bryka, myslę że teraz jedna z szybszych jak nie najszybsza wolnossąca dwulitrówka w lbn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 o widze tam smt6!! stroliliscie bez hamowni?? ile dales za smt6?? to moze i ja sobie sprawie jak mozecie to zdobyc za dobra cene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 o widze tam smt6!!stroliliscie bez hamowni?? ile dales za smt6?? to moze i ja sobie sprawie jak mozecie to zdobyc za dobra cene Stary tylko na ulicy najlepiej wystroisz auto :mrgreen: Hamownie są naciągane :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Mysle ze jak wyciagne audio i instalacje gazowa to Coobciowi da rade moja prima.I bedzie najszybsza prima wolnossaca w PL. WielkiWac-u nie widziales jak byla zorganizowana akcja zakupu smt-6 na forum npt? [ Dodano: Pią 07 Kwi, 2006 ] kolo 100kg mniej bedzie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Mysle ze jak wyciagne audio i instalacje gazowa to Coobciowi da rade moja prima.I bedzie najszybsza prima wolnossaca w PL.WielkiWac-u nie widziales jak byla zorganizowana akcja zakupu smt-6 na forum npt? [ Dodano: Pią 07 Kwi, 2006 ] kolo 100kg mniej bedzie:-) cos tam widzialem ale nei chcialo mi sie czytac 8) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Wydaje mi się że Adasia Prima jest najszybsza z naszych - oczywiście wolnossacych padaczek... :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 na hamowni nie sprawdzone ale podaje.jak jeszcze wroce do seryjnej wagi to bedzie calkiem mesko(wzmacniacze2, kondensator,tylna polka,zabudowana skrzynia z mdf-u,zbiornik na gaz i resztki instalacji gazowej,dywaniki alu).Na Bemowo jeszcze sie odelzy fure z czego sie da zeby dobry czas wykrecic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 jebał pieeeeeesssssss Podaje mesko 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 No ,no jak z jeszcze z P11GT anorektyczkę zrobisz to jest szansa na ładny czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ja obstawiam Niskie 15 a może nawet wysokie 14 jak dobrze się ją wybebeszy, naprawde auto ma potencjał. Ze wsystkich P11 jakimi śmigałem ta jest zdecydowanie i bez dwuch zdań najszybsza - ciekawe czy to za sprawą tak męskiego wydechu :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 wydech mam menski,konkretna dwu-rurka i reszta 63,5 scianka 1,5.przelot.Dzieki Coobcio ze mi poradziles zeby tak zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Adaś objechałeś mnie Ty paskudo !! Teraz ty masznajszybsząwolnossącą primere w klubie i w Polsce - MOJE GRATULACJE ! ! ! Kicek dawaj filma Na pocieszenie dodam że Adaś mnie skilował ze 100kg skrzynią audio i instalacją LPG :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ticky Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Ej gdzie wy sie tak dobrze bawicie!!! Chociaz bym pokibicował. Swego czasu to sie z tobą Adas mierzyłem chetnie bym teraz dostał baty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 dziekuje,dziekuje.Cobcio dostal baty od GT,rewanz za 2004 rok:-)nic tylko zyczyc dalszych modow .kolejny cel objechac almere Gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Kicek dawaj filma n Ja jestem pijany po opiciu tego streeta u Kosy Jutro zapodam filma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 kolejny cel objechac almere Gre Męski Cel Ps. jak wspominałem nie masz jeszcz idealnie wystrojonego N/A w paru mijescach brakuje paliwa - przed bemowem przydało by się to ogarnąc żeby wysoka 14 była :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 apropo silencera - tez jak go u siebie wyciagnalem to autko normalnie dostalo mocy, normalnie odzylo. Nie sadzilem ze bedzie taka roznica i jezdzilem caly czas z silencerem teraz juz go na pewno nie wloze spowrotem no moze zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 W przypadku Astry GSI Martioego silencerek zabija w jego przypadku 13Km. Ps. Kicek dawaj Filma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 nowy nabytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 ladniutkie, jaki rozmiar ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ticky Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 No super fele tym bardziej mi sie podobaja że są prawie identyczne jak moje hehe najszybsze primery na takich śmigają 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi