Guest --Mlody-- Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Wlasnie wrocilem i walnela mi linka predkosciomierza, czy ktos wie czy dostane taka `nowa` w np. JapanCars`ie albo gdzies indziej czy tylko uzywana, czy czyms sie roznia linki od predkosciomierza pomiedzy 2.0 a np. 1.6 albo 1.4 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marud Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Nigdzie nie kupisz takiej linki bo nikt jej nie produkuje. Ja kupiłem linkę do 1.4 w serwisie i kosztowała 108 PLN. Próbowałem ją dorobić ale spinka byla połamana i powiedzieli mi, że nie mają takich końcówek i mi nie dorobią.W 1.4 i 1.6 są takie same linki ale jaka jest w 2.0 to nie mam pojęcia. W sklepach pewnie powiedzą Ci, że sprowadzą taką linkę a tak naprawdę pojadą do serwisu i sprzedadzą Ci ją z dużym przebiciem. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jasiu666 Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 w olsztynie to raczej tylko szrot ... w wa-wie jest firma, chyba nazywa się AUTO-LINKA i dorabiają… koszt ok 60 zł. jak masz znajomego ślusarza, to kup linkę od malucha eleganta (za 7 zł), przytnij na długość i niech ślusarz dorobi ci końcówkę… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marud Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Właśnie to auto-linka mi nie dorobila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Eden Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 ja kupilem na szrocie za 10 zl miala p[olamaną spinke ale to nie problem na wcisk jakoś sie trzyma i dziala pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marud Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Mi bez spinki wypadła, założyłem ale po jakimś czasie zerwała się więc nie miałem wyboru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest misiek_83 Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Mnie wskazowka podskakuje jak w Jelczu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RADEK100NX Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Firma LINOR w Turowicach pod Konstancinem tel (22) 715 25 77 do 100nx dorobili za 47,00 pln. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.