Gość piter31 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 zamarzło wszystko, przez głupoty szkoda pisać. Pytanko czy jesli nie słychać pompki spryskiwacza swiadczyc to moze ze z nia koniec czy istnieje szansa ze to wina zamarzniecia ze nie działa w ogóle znaczy nie słychac silniczka nissan primera p11 1997 1.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zamarzla i dlatego nie slychac.Mam to samo u siebie.Pojezdzij troche samochodem i wszystko odmarznie po przejechaniu 20 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariusz Szwałkiewicz Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 A jak juz odmrozisz spryskiwacz to nalej do pelna płynu zimowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Jesli zamarzlo to pewnie miales w zbiorniczku jeszcze wode i dolales plynu. W takim przypadku mozesz dolac koncetratu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skYwriter Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ehhh, nędzna pompka, jak zrobi się cieplej też muszę się u siebie za to zabrać. U mnie pompka jak kupiłem primerke już była zdechnięta. Jakiś czas temu pozakładałem nadkola na przód i tył i zapomniałem o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ja za nowiutka pompke dalem 50zl valeo. Montaz jest banalnie prosty. Najwiecej roboty to przy odkrecaniu wlasnie nadkoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Powitac.Prawdopodobnie temat juz byl ale moderatorzy wybacza staremu klubowiczowi Czas mojej pompki chyba sie skonczyl.Jest bardzo slabe cisnienie,nie leci na szybe tylko pod wycieraczki.Kiedys widzialem pompki na allegro,nowe,zamienniki.Jak jest z ich trwaloscia?Jeszcze jedno pytanie,zeby wymienic pompe trzeba tylko odkrecic nadkole?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobtrebor Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 ja kupiłem w sklepie, jakieś 40 zł kosztowała, najlepiej wyjmij tą którą masz i dopasuj w sklepie, wystarczy zdjąć nadkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Nadkole jest przykrecone?Czy sa moze jakies spinki?Jeszcze pozostaje sprawa pompki,jest przykrecana?Dzieki za odpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobtrebor Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 nie pamiętam jak było w p10, u mnie jest na spinki, pompka jest tylko na uszczelce, trzeba ją delikatnie wyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 http://www.hdmot.pl/index.php?p68,pompka-s...ramaxima-w11000 Takie cos zda egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ja na Twoim miejscu sprawdziłbym jeszcze drożność przewodów od spryskiwaczy oraz same dysze spryskiwaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ja na Twoim miejscu sprawdziłbym jeszcze drożność przewodów od spryskiwaczy oraz same dysze spryskiwaczy.Dysze przepcham igielka z przewodami wiecej roboty.Zauwazylem ze jak dluzej przytrzymam spryskiwacz to sie zatrzymuje pompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 kurde a gdzie jest bezpiecznik od spryskiwaczy, bo pod kierownica jakos nie widze...pod maską??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bezan Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Mam pytanie odnośnie podłaczania pompek spryskiwaczy (szyb i reflektorów). Gdzie dostać kostkę podłączeniową do pompek, żeby wpiąć się do instalacji w samochodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi