Gość sr20di Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Mam pytanko komora w kturej jest swieca zalewa mi sie olejem ! Olej przesiaka z pod kapy zaworowej . mial ktos taki problem ? Lub wie cos na ten temat ? Koszty naprawy itp... Sprawa pilna olej wypiera przewod wn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Mam pytanko komora w kturej jest swieca zalewa mi sie olejem ! Olej przesiaka z pod kapy zaworowej . mial ktos taki problem ? Lub wie cos na ten temat ? Koszty naprawy itp... Sprawa pilna olej wypiera przewod wnAj #-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 wymiana uszczelki pod kapą powinna załatwić sprawe najlepiej załozyc ją na jakiś dobry uszczelniacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 CZesty objaw pacjentó któży do mnei przyjerzają - dobry połśrodek to zdemonotwać pokrywe oczyścić oringi i posmarować je cieniutką warstą silkonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 8) Uszczelka jest tak tania,że naprawdę nie ma na co żałować PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 załóz podróbke bez silikonu to po tygodniu silnik bedzie pływałw oleju orginał kosztuje chyba 170 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Warto pomyśleć o uszczelce oryginalnej z serwisu. Kosztuje ok 56 zł , podróba japońska ok 35 zł , a niemiecka (ciekawostka) ok 68 zł. Znam ceny , bo niedawno wymieniałem u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 załóz podróbke bez silikonu to po tygodniu silnik bedzie pływałw oleju orginał kosztuje chyba 170 zł Ja mam podróbkę i jakoś mi silnik nie pływa w oleju. A sylikonem i tak trzeba smarować tylko w półokrągłych wycięciach nawet przy oryginalnej uszczelce. A skąd Ty wziąłeś cene tej uszczelki. Mi w serwisie powiedzieli 56 z groszami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Warto pomyśleć o uszczelce oryginalnej z serwisu. Kosztuje ok 56 zł , :shock: to ja jak sie dowiadywałem rok temu to 170 zeta w serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 U mnie w SErwisie na Ostrobramskiej kolega Gaźnikowiec płacił 75zł za uszczlkę pod pokrywe zaworową Orginalną oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 8) A nie mówiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adasko240 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 ja na ostrobramskiej 3 miesiące temu kupowałem uszczelke pokrywy zworowej orginlną zapaciłem 50zeta i nie smarwałem żadnym silikonem i nic nie cieknie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peteros Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 A ja stawiam nie na samą uszczelkę (potwierdzam, że najlepszy jest oryginał), tylko na o-ringi uszczelniające gniaza świec (sprzedawane w komplecie z uszczelką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi