INC Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 co sadzicie o podczepieniu do N15 1.4 tlumika koncowego od hondy cbr 600f ? ;] bo mam okazje cos takiego tanio kupic... i sie zastanawiam jak by to gralo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kalbar911 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 wedlug mnie to bedzie wiejsko wyglądało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 a ten tłumik to seria ?? zmierz jaką ma średnice wlotu, ale z tego co pamiętam to cbr600 ma wąziutkie rurki, zapcha ci tylko wydech ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 no najwazniejsza jest srednica rur, najwyzej poszukaj z jakiegos o duzej pojemnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 14 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 wedlug mnie to bedzie wiejsko wyglądało!!! nie wiem czy wiejsko... wyglada jak kazdy inny "mugen style" zmierz jaką ma średnice wlotu, ale z tego co pamiętam to cbr600 ma wąziutkie rurki no wlasnie musze srednice pomierzyc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRS Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 zdobac od 1100 to bedzie nawet wmiare spelnial swoje zadanie... od 600 bedzie za maly, bedzie ci blokowal wylot spalin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 14 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 zdobac od 1100 to bedzie nawet wmiare spelnial swoje zadanie...od 600 bedzie za maly, bedzie ci blokowal wylot spalin... no to przesadzane, bede chyba bral ten od gre13 tlumik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 ja wiem czy od 600 bedzie zapychal.. pamietajcie ze 600tki kreca sie z latwoscia do okolo 14tys obrotow... wiec moze jest to podobny przeplyw spalin jak w 1.2 przy 7tys?? tak tylko zgaduje, ale moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 proponuje zeby cos takiego zrobic i dac fote i sami ocenimy czy pasi czy niepasi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 kumpel chcial zrobic cos podobnego. mial zamiar puscic dwa karbonowe tlumiki motorowe po obu stronach. do lakieru czarna perla efekt wizualny bylby kozacki i przy dwoch problem z dlawieniem pewnie by nie istnial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 proponuje zeby cos takiego zrobic i dac fote i sami ocenimy czy pasi czy niepasi :wink: tylko ze chodzi o finanse albo ten tlumik albo ten.... wiec wezme normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojciul Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 JA cały czas mam taki pomysł w gowie... Ale myślałem dać dwa tłumiki, żeby nie zmniejszać srednicy wydechu... Nissanek ładnie by brzmiał tak koo 8000.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 mam kolege co sie buja kawasaki ninja i za sam wydech ktory ostatnio zmienil jakies tam firmy dal tylko 800$ zielonych ,,,widzialem ten tlumnik niby taka jak stara byla tylko ze stali tytanowej i inny glos dawala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 takie autka już widziałem,kołóo mnie jeżdzi stara omega na motocyklowym tłumiku,brzmi tak dziwnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Też miałem założyć motocyklowy wydeszek. Miałem już go w domu od jakiejś 600tki, ale jak podjechałem do tłumikarza to mi zdecydowanie odradził. Powiedział,że są dużo za małe średnice rur w tym tłumiku i bardzo zdławie silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi