Gość pavoolon Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 warunki testu: pelny zbiornik gazu sporo wahy w baku droga lekko pod gore troche za malo powietrza w kolach film: http://www.zippyvideos.com/9484643283195156/p1010015/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wszok Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 no no ladnie ladnie. . szkoda ze nie masz podobnego filmiku na normalnych walkach bylo by porownanie. a test byl na benzynie? czy gazie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 kuwa!!!! :shock: pięknie!!!! to ja juz na moje wałki nie moge sie doczekać!!! w porównaniu do serii to to zapierdiela!!!!! :shock: a co tobedzie po strojeniu!!!WOW serio jestem pod wrażeniem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Podaje Podaje - ps jak kreciles film ze tak ladnie zegary widać ? Ja dzisaj męczyłem Swoją prime wolnossaka i chyba tak dobrze nie idze - gratki ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 dzieki auto szlo na benzynie, niedlugo bedzie podkrecany komp gazowy to powinno byc jeszcze lepiej. jesli chodzi o krecenie to opierasz reke z aparatem o gorna czesc kierownicy a prawa tylko do zmiany biegow. na prostej daje rade Kuba ile Ci wyszlo na rolkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Pięknie! Mi na stoperze wyszło jakieś 7 s do setki, na pierwszym biegu powyzej 60 km/h. A co to za kontrolka sie swieci z prawej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 na letnich oponach powinno byc lepiej, sprzeglo tez sie prosi o wymiane na mocniejsze, to jest kontrolka ABS, gdzies bedzie utleniony kabelek ale mi to odpowiada bo nie chce miec tego badziewia w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 :lol :shock: Matulu moja droga,to się nazywa jazda,jak sądzisz ile sekundek dzięki nim urywasz do setki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 jak jedna sek urwie to bedzie super wynik. a robiles pomiar bo siedze w pracy i nie moge sciagnac filmika (security :wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Mierzyłem czas stoperem 5 razy obserwując film i wychodziło mi za każdym razem 7.2s,czy to może być dobry wynik? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 to chyba temat na osobny topic. sorry za off-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 mysle ze walki powinny urwac jakies 0,7 - 0,8 sek. bajkomierzem nie bylo mierzone bo jest za slisko jak narazie no i na zimowkach trzeba delikatnie ruszac zeby miec choc troche trakcji - tak jak na filmiku. 7,2 czemu nie, hehe calkiem niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Mierzyłem czas stoperem 5 razy obserwując film i wychodziło mi za każdym razem 7.2s,czy to może być dobry wynik? :roll: zaloz nowy topic i napisz co modyfikowales bo na serii w gazie to fikcja literacka sorry za off-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 masz moze bezposredni link do filmu bo moja przegladarka od pewnego czasu nie otwiera directshow, a bardzo chetnie bym zobaczyl jak autko sie buja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 wow ale masz dluga skrzynie...lata ladnie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 sprobuj ten: http://216.86.150.60/videos/0/319515_7c2fb_256k.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TatoTurbo Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 milo paptrzec jak sie pnie drugi link chyba do bani ..mi nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 mnie dziala. dajesz prawym -> zapisz jako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Jedwabiscie, hehehe... Jak bede mial kase to kupie takie walki na bank. Poki co gratuluje Ci Pavoolon dobrej inwestycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 no wreszcie zobaczylem faktycznie gora nie muli jak w serii i ladnie idzie 8) inwesytcja nie mala ale na pewnym etapie przestaje wystarczac przyspieszony zaplon i zatkany egr :wink: pozdro :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 ladnie sie Primerka buja :!: dzieki za linka i gratuluje dobrze wydanych pieniedzy :wink: ps. fajny dzwiek silnika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KUMI Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ej no wypas - aż wziołem stoper do ręki i zmieżyłem Ci czas wyszło mi (bo nie wiadomo dokładnie kiedy był start) ok 8 sek... tylko jak sam mówisz miałes lekko pod górke... może spróbuj nagręcić filmik jeszcze jeden ale na zwykłej prostej i zapodaj na forum... nas to chyba by jeszcze nardziej interesowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 no mlodziezowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Dobrze się pnie, skrzynia fajnie zestopniowana no i odcinka wyzej jak w mojej P10 :oops: Co do tego filmu kręconego z aparatu trzymanego w łapie to bardoz fajna opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Nie ma co,widać,że się zbiera,aż miło popatrzeć,tylko dobrze zainwestowana kasa przynosi efekty :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi