Gość wolek Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 S900 to ty zamocowałes taką która jest ciagle w jdym położeniu, ja wstawilem tą z ruchoma końcówką tak żeby ustwaic ja pod katem przedniej szyby. Teraz tylko musze jakies fajne felgi załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s900 Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Tak dokladnie jedno polozenie ale dobralem sobie taka dosc mocno pochylona co w brew pozorom nie bylo wcale takie proste :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolek Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 No wiem ja tez szukałem na poczatku takiej nieruchomej tylko mocno pochylonej ale nie znalazłem wiec założylem ruchomą. A tak przy okazji ty masz czarną nyske z jakąś naklejka na tylniej szybie? Bo widziałem taką wczoraj pod gdanskiem ale była puknięta w przód :/ aha i widziałem tez czerwoną na obwodnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi