Gość cyfer Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam. Nie mam nerwów do szukania w postach dlatego zwracam siędo was. Od kilku dni klapa opada z takim impetem że ledwo ją idzie utrzymać. Cały czas muszę ją podtrzymywać, ale nie zawsze jest czym (mam 2 rece :shock: ). Czy to wina tych zasranych teleskopików które przymarzły czy jakoś tak?? Bo o ile do góry jest opór to jak puszcze ję natychmiast leci na dół i to z dużą siłą. Druga sprawa to fakt że na wolnych obrotach wzrastają obroty do 1000 - 1400 rpm . To idzie zajoba dostać . Co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam. Nie mam nerwów do szukania w postach dlatego zwracam siędo was. Od kilku dni klapa opada z takim impetem że ledwo ją idzie utrzymać. Cały czas muszę ją podtrzymywać, ale nie zawsze jest czym (mam 2 rece :shock: ). Czy to wina tych zasranych teleskopików które przymarzły czy jakoś tak?? Bo o ile do góry jest opór to jak puszcze ję natychmiast leci na dół i to z dużą siłą. Było już wiele razy, nawet niedawno, ale faktycznie nie mogę teraz znaleźć... Raczej teleskopy nie zamarzły tylko po prostu dokonały żywota. Kup nowe i potemacie. Chyba greg76 ostatnio takich poszukiwał. Ja za swoje dałem 76zł za sztukę. pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Ja ostatnio szukałem :-) znalazłem zakład w Jeleniej Górze. Robią do wszystkich samochodów, ale dorabiają na żądanie. Jakiś czas temu szukałem ich, bo mi też zdechły. Wszędzie w ASO są od 250-750 zł/szt. W Jeleniej G. są za... 110zł/komplet, a że ja mam poiler, to musieli mi zrobić mocniejsze, na większą siłę. Kosztowało mnie to 188 zł z przesyłką. Właśnie wczoraj dzwonili do mnie, że dziś wyślą i pewnie w poniedziałek będę je montował. Chcesz namiary? Tu masz sznurki do forum: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ight=spr%EAzyny i tu: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...sc&start=15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Ja ostatnio szukałem :-) Właśnie! To Ty, a nie greg76 pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.