Gość VoyTEC Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam. Mam Primerke z 98 roku i rozwalil mi sie pilot od centralnego zamku, na pilocie nie ma zadnych oznaczen zadnych danych, wiec nawet w ASO nie wiedza jakiego pilota powinni zamowic czy ktos moze mi powiedziec co to za pilocik ?? Drugie pytanie dotyczy bezpiecznika na puszce jest symbol FL100A. Gdzie poza ASO moge cos takiego kupic ?? Zna ktos jakis sklep internetowy ?? Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam Mam primerkę z 99 roku i pilot wygląda tak samo. Samochód sprowadzony z niemiec, więc pewnie tam takie dawali. Na moim pilocie jest symbol - 5WK4 600, a nad tym Siemens i Nissan. Nie mam cyfrówki, więc nie mam jak zrobić zdjęcia. Jakbyś potrzebował, to mogę zrobić fotkę u znajomych i wysłać na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snakeee Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Wiesz co - chyba mam takiego samego pilota Postaram sie zrobic zdjecie i podesle je bo z drugiej strony pilota mam jakies oznaczenia. A moze Twojego pilota da sie naprawic - co sie rozwalilo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snakeee Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Polecialo na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość VoyTEC Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Najpierw pilot przestal otwieac wogole drzwi, dalem go do ASO a oni powiedzieli ze moga esentualnie sprowadzic, dalem go jakiemus magikowi od elektroniki i powiedzial ze nie wysyla sygnalu, ale nie wiem na ile to jest prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snakeee Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Moze kwarc padl. Trzeba by na oscyloskopie zobaczyc przebiegi sygnalow, ja rozbieralem swojego pilota - nie jest specjalnie skomplikowany. P.S. A drugiego pilota nie masz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość VoyTEC Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Nie znam sie tak bardzo na tym rozkrecalem go wyciagalem plytke, po sesji zajme sie tym na powazniej zwlaszcza ze cos zaczal wogole centralny szlec tylne drzwi sie nie otwieraja z centralnego musze je reczne od wewnatrz otwierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snakeee Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ciekawe ile sobie za sprowadzenie pilota krzykna w ASO Ale wiesz co.... poszukaj w necie bo wiem ze dorabiaja piloty do alarmow, moze znajdziesz jakis zaklad ktory by Ci to dorobil, napewno bedzie taniej niz ASO. Musisz szukac po firmach zajmujacych sie zakladaniem alarmow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość VoyTEC Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Wlasnie dostalem namiar do dobrego zakladu, ale najpierw rzeczywiscie wiesz dam pilota do jakiegos powaznego elektronika, niech go sprawdzi, napisales, to przynajmniej wiem co mu powiedziec co ma zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axel10 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Mam problem z pilotami do centralnego: Jeden pilot mi przestał działać i po wymianie baterii próbowałem go zaprogramować wg instrukcji z forum ale niestety nie udało się a na domiar złego drugi też przestał działać, przed prgramowaniem pierwszego jeszcze działał!!! Proszę o dokładną instrukcję programowania jeżeli ktoś taką posiada. Na PW albo na maila axel10@wp.pl -------------------------- Primera 97 2,0 SE+gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Ciekawe ile sobie za sprowadzenie pilota krzykna w ASOAle wiesz co.... poszukaj w necie bo wiem ze dorabiaja piloty do alarmow, moze znajdziesz jakis zaklad ktory by Ci to dorobil, napewno bedzie taniej niz ASO. Musisz szukac po firmach zajmujacych sie zakladaniem alarmow Co do ceny w aso to mogę was pocieszyć do NATS 340zł :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KORZEN Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 No troszkę sobie życzą za pilocik W ASO, chyba będzie taniej kupić i podpiąć inną centralkę , tak na marginesie to też mi padł ostatnio seryjny pilocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ludzie,przeciez byle pilot bedzie dobry,caly sek to tylko go zaprogramowac.Podjedziesz do byle lepszego zakladu,gdzie montuja alarmy i po sprawie.Chyba ze sie myle :-k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi