Gość pierzak Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witam Nie wiem co jest grane ale w mojej P10 nie działaią przełącznki od sterownia nawiewami. Działa tylko przełącznik od obiegu zewnętrznego lub wewnętrznego. Może ktoś z grupowiczów miał taki sam problem i podzieli się doświadczeniam w usuwanu tego typu usterki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pierzak Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Nie chodzi mi o regulator predkości dmuchawy. tylko o konsolę sterująca nawiewem na szybę lub na nogi itd. Przyciski są podświetlone ale nawiew działa tylko w pozycji na kierowcę i nie daje się zmienić np. na szybę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elka Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam Miałem podobny problem i udało się go rozwiązać ( niestety połowicznie). Dźwignia kierująca nawiew połączona jest z plastikowym "krzywikiem". U mnie ta część się wyrobiła w jednym miejscu i blokowała nawiew w ustawieniu "wszędzie po trochu". Wystarczy ją popchnąć palcem i wszystko jest OK. Tylko że mogę uzywać 3 z 5 ustawień (zeby znowu nie zablokować). To plastikowe coś znajduje się na bocznej sciance konsoli w okolicach pedału gazu. Można tam dotrzeć bez rozbiernia czegokolwiek ale wymaga trochę gimnastyki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peter Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 A ktoś doszedł do tego jak naprawić to ustrojstwo nie "połowicznie"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.