lukas Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 TAK,TO ,JUŻ KONIEC,WE WTOREK GAŹNIKI ZNIKAJĄ Z MOJEJ P10,MAM JUŻ SERYJNY MONOWTRYSK GOTOWY DO MONTAŻU,PEWNIE WE WTOREK BĘDZIE ZAMONTOWANY A co do dzisiejszego DYNO DAY to totalna porażka,mimo wałeczków od Świątka wynik mizerny 126.5 km/165nm[poprzednio bez wałków 125km/159 nm]projekt niezły było lepiej znacznie jak seria ale spodziewałem sie dużo lepszych osiągów... tak że projekt ten zostaje uśmiercony,nyska idzie do sprzedaży,a przyszłość pokaże co z tego wyniknie,i jaka będzie moja nowa primerka :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 szkoda tylko pracy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 szkoda tzn ze swiatki daly d*py czy to wina gaznikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 te gazniki to porazka - totalny brak zsychronizowania i wystrojenia co zrobic taka polska rzeczywistosc (ah ci fachowcy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 to co Lukasz dobic Cie czy juz nie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Daj spokój nie ma co męczyć chłopaka - nie udało się kompletnie nic z tym projektem - Seryjna P10 na wielopunkcie pojechała by niestety tą gą gaźnikową jak sie masz... Czakamy na nowe zakupu - tzn P10 GT - wtedy te wałki świątka zadziałąją i to po męsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 nie no spokojnie Kuba. zartuje tylko, zobacz do innego tematu jak Lukasz pyta sie wczoraj wieczorem, kiedy sie wreszcie ustawimy.... http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13076 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Żeźnik ! ! ! Chociaż teraz wogle nie ma przyczepności na drogach więc wszytko się może zdarzyć... Ps. dzisaj chyba nie odbiorę twojego 150konnego wyrkesu z hamowni panie GREG76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 coś długo mi się schodzi z niszczeniem pomysłu gaźników/jak nie urok to .../w srodę już były zdjęte z fury,siedział zamontowany monowtrysk,ale okazało się że kupiłem wtrysk który nie podaje paliwa[nawet na krótko podłączony nie daje ani kropelki]mechanik zarzucił znowu gaźniki,dodatkowo zaślepił jakiś otwór którego wcześniej nie zauważyliśmy-no i na benzynie autko niesamowićie przyśpiesza[wcześniej muliło się jużna 6500 obr,a teraz nawet przy 7500 nie ma dość] ale nie zmienia to faktu-gaźniki będą historią już od poniedziałku,mam już drugi wtrysk,nyska szuka nowego własciciela,a ja szukam nowej nyski :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ho Ho może to było przyczyną takiego mulenia i nierównej pracy ? G-Techa i pomiary, postaw sobie szlachetny cel, jak bedize poniezej 8 sek do 60mil to zostaw prime jak gorzej to sprzedawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi