Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

P10 NA GAŹNIKACH-KILL

lukas
 Share

Recommended Posts

TAK,TO ,JUŻ KONIEC,WE WTOREK GAŹNIKI ZNIKAJĄ Z MOJEJ P10,MAM JUŻ SERYJNY MONOWTRYSK GOTOWY DO MONTAŻU,PEWNIE WE WTOREK BĘDZIE ZAMONTOWANY

A co do dzisiejszego DYNO DAY to totalna porażka,mimo wałeczków od Świątka wynik mizerny 126.5 km/165nm[poprzednio bez wałków 125km/159 nm]projekt niezły było lepiej znacznie jak seria ale spodziewałem sie dużo lepszych osiągów...

tak że projekt ten zostaje uśmiercony,nyska idzie do sprzedaży,a przyszłość pokaże co z tego wyniknie,i jaka będzie moja nowa primerka :roll:

te gazniki to porazka - totalny brak zsychronizowania i wystrojenia co zrobic taka polska rzeczywistosc (ah ci fachowcy...)

Daj spokój nie ma co męczyć chłopaka - nie udało się kompletnie nic z tym projektem - Seryjna P10 na wielopunkcie pojechała by niestety tą gą gaźnikową jak sie masz...

Czakamy na nowe zakupu - tzn P10 GT - wtedy te wałki świątka zadziałąją i to po męsku.

Żeźnik ! ! !

Chociaż teraz wogle nie ma przyczepności na drogach więc wszytko się może zdarzyć...

Ps. dzisaj chyba nie odbiorę twojego 150konnego wyrkesu z hamowni panie GREG76 :(

• 3 weeks later...

coś długo mi się schodzi z niszczeniem pomysłu gaźników/jak nie urok to .../w srodę już były zdjęte z fury,siedział zamontowany monowtrysk,ale okazało się że kupiłem wtrysk który nie podaje paliwa[nawet na krótko podłączony nie daje ani kropelki]mechanik zarzucił znowu gaźniki,dodatkowo zaślepił jakiś otwór którego wcześniej nie zauważyliśmy-no i na benzynie autko niesamowićie przyśpiesza[wcześniej muliło się jużna 6500 obr,a teraz nawet przy 7500 nie ma dość]

ale nie zmienia to faktu-gaźniki będą historią już od poniedziałku,mam już drugi wtrysk,nyska szuka nowego własciciela,a ja szukam nowej nyski :wink:

Ho Ho może to było przyczyną takiego mulenia i nierównej pracy ?

G-Techa i pomiary, postaw sobie szlachetny cel, jak bedize poniezej 8 sek do 60mil to zostaw prime jak gorzej to sprzedawaj :P