Gość gaclaw11 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 nie wiem czemu mi ne spryskuje tylny spryskiwacz przod chodzi elegandzko a tyl nie prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 nie wiem czemu mi ne spryskuje tylny spryskiwacz przod chodzi elegandzko a tyl nie prosze o pomoc moze ci plyn zamarzl w przewodzie.. nie wiem jak w nismo ale w vw jest tylko jedna pompa z przodu i jeden zbiornik. w rodzicow polo tak bylo ze przod smigal a z tylu nie... okazalo sie ze po drodze w przewodzie zamarzlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gaclaw11 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 przewod nie jest zamarzniety bo od wakacji auto posiadam a dokladnie od lipca i ten spryskiwacz nie chodzi a jest to almera 1,6 SR rok prod 95 N15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 to moze zatkany ?? wez jakas szpilke albo cos... ostatecznie wymien dyszke.... grosze a bedziesz mial z glowy mzoe ktos lal jakis syfiasty plyn albo poprostu bloto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gaclaw11 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 no nie wiem ja go ze szwajcarji sciagałem to raczej byle czego nie lal gosciu sprobuje jutro a jak to nie pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 no to dysza do wymiany.... ale sprawdz czy wogole dochodzi plyn, odepnij wezyk od dyszy i zobacz czy leje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gaclaw11 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 no dobra popatrze a jesli nie bedzie dochodzil to co moze byc sorki ze tak doglebinie na wszystkie strony ale jak pojde jutro popatrzec to nie bede latal co chwile na kompa i pisal ze to nie to a tak to zbiore wiecej informacji i bede dzialal thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz WPR Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Mi tez z tylu nie chlapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 no dobra popatrze a jesli nie bedzie dochodzil to co moze byc sorki ze tak doglebinie na wszystkie strony ale jak pojde jutro popatrzec to nie bede latal co chwile na kompa i pisal ze to nie to a tak to zbiore wiecej informacji i bede dzialal thx no jesli plyn nie leje to przesledz po wezyku, czy gdzies w srodku nie jest zamarzniety, zalamany, moze gdzies pekl... nie wiem jak to w htb jest z pompka, czy jest jeden zbiornik i jedna pompka z przodu czy z tylu jest druga bo ja mam sedana i nie mam z tylu spryskiwacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość z2ib Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Też mam problem z tylnim spryskiwaczem. Czy ktoś wie jak zdemontować lotkę (spoiler) zamontowaną fabrycznie nad tylnią szybą? Czy ona jest przyklejona, czy mocowana na jakieś zaczepy? Chciałem zacząć od przepchania dyszy, ale za głęboko pod tym spoilerem siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi