Guest DINO1972 Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Czy mial ktos podobna usterke? czy usuniecie wykonaja w ASO na gwarancji. Wyciek mam w okolicach filtra oleju, a nie korka. (sorry) czy to cos powaznego Pzdr ALMERA 1dci5 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek125 Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Witam,jezeli olej wymieniano Ci na sevisie to oczywiscie musza zrobic ci to w ramach gwarancji,jezeli olej cieknie z filtra to najprawdopodobniej; - jest nie dokrecony, - jest zerwana lub uszkodzona uszczelka na filtrze oleju - poprostu robił to paprok i juz!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest thomson30 Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 U mnie też delikatnie jest zwilżony, ale nic nie cieknie. Próby dokręcenia chyba nic nie dadzą rady. Po prostu trzeba stosować oryginały i będzie ok. I przy załopżenie dokręcić na maxa. Oryginał przy odkręcaniu został zniszczony i tak trzeba dokręcać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maro25 Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 u mnie sucho :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DINO1972 Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Witam, Wlasnie wrocilem z ASO i o oto co sie stalo. Panowie"mechanicy" stwierdzili ze wystarczylo tylko dokrecic filtr. Dokrecic? zapytalem jak moze sie odkrecic, a moze byl niedokrecony zauwazylem. Pan przyjmujecy zgloszenie powiedzial ze podczas przegladu. Jakiez bylo jego zdziwienie gdy dowiedzial sie ze przeglad robil jego serwis... Wiecej przegladow na pulawskiej nie zrobie. moze sie myle moze ma prawo sie odkrecic? Pzdr ALMERA 1dci5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_flori Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 po prostu zakręcił rekoma, zapomniał założyc klucza i dokręcić. Nie ma, nie ma prawa sie odkręcić jak zakręcony jak należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.