jaca V6 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 piękna sprawa, szkoda że u nas sie nie da na takich jezdzić, założyłem do siebie 18" ale szybko zamieniłem na 15" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 fajna maxi fajne fele ale te siedziska z napisem ma :wink: xima to mi przypadly do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 no tylko zeby ja tak odwalic w srodku i wychromowac pod maska to trzeba wydac 5-6 tys $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 no tylko zeby ja tak odwalic w srodku i wychromowac pod maska to trzeba wydac 5-6 tys $ wacu co to dla nas 6 tys . tydzien roboty :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 ale mnie rozjebales tym textem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Hehe rozwodzicie sie nad jakimis 5-6 kaflami, liczą sie chceci. Nie sztuka oddac samochodu do firmy tuningowej zaplacic kaske. Dla mnie liczy sie frajda z tego co sam zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Acha i panowie jak jest z tym EGR da sie go wywalic czy nie jaca_v6 wywalil ale w J30 a w A32? Wielki mówiles nie ruszać wiec jak to jest pewnie czujnik tam jakis jest czy cus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Acha i panowie jak jest z tym EGR da sie go wywalic czy nie jaca_v6 wywalil ale w J30 a w A32? Wielki mówiles nie ruszać wiec jak to jest pewnie czujnik tam jakis jest czy cus. W A32 nie ruszaj EGR. w tej rurce siedzi czujnik temp. spalin, takze jak cos przykombinujesz z tym to odrazy ci wyskoczy check engine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 no to jak?? sprawe y-pipe mamy zalatwiona czy jeszcze jakies pytania na jej temat?? jesli to koniec to coe teraz?? reszat wydechu czy CAI?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 witam jednakze kolega psujant zdobyl taka w polsce za 500zl. nawet mniej 370 zł robili 2,5 dnia i naprawdę autko lata nad ziemią :twisted: robione według tych fotek: http://www.maxima.org/article49.html teraz mam też poprawiony dolot powietrza i gazik(LPG) -BLOS : tu opis dla zaciekawionych http://forum.fordclubpolska.org/tematy22/g...asc&start=0 a tu fotki : http://h225.in.tarnow.pl/blos/index.html takie CAI na którego końcu jest stożek taki : http://www.toptuner.com/go/_info/?id=3340 i na tym nie kończę :twisted: tylko kasa się skończyła :cry: a mam jeszcze wielw wydatków rodzinnych :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 no to jak??sprawe y-pipe mamy zalatwiona czy jeszcze jakies pytania na jej temat?? dla mnie sprawa jasna, dzięki za wszelkie info :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 no to jak??sprawe y-pipe mamy zalatwiona czy jeszcze jakies pytania na jej temat?? dla mnie sprawa jasna, dzięki za wszelkie info :wink: to kiedy zalatwiasz i montujesz?? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 jak tylko znajde chwile żeby podjechać do gościa, powie mi co i za ile i zobaczymy, dziś naprawiłem rozrusznik, 200 pln wydałem :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velociraptor Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 jak tylko znajde chwile żeby podjechać do gościa, powie mi co i za ile i zobaczymy, dziś naprawiłem rozrusznik, 200 pln wydałem :cry: Kurcze rozwaliły mnie światła w tej maxi, head & fog rozumiem że ten Hanabi (znalazłem taniocha http://www.advantagewholesaler.com/hidcokit.html) to jakaś konwersja - wyglądają miodnie. BTW jak on zamontował 30 LED w postojach , ciekawe. Za to jeśli chodzi o światła tylnie - to porażka stopy i kierunki IMHO wyglądają kiepsko . Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 takimi lampami nie zawracaj sobie glowy. swieca wszedzie tylko nie na droge. kolega mial takie w maximie 01 i wywalil po tygodniu jazdy. Butryn moze potwierdzic ze takie swaitla sa nic nie warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRS Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 takimi lampami nie zawracaj sobie glowy. swieca wszedzie tylko nie na droge.kolega mial takie w maximie 01 i wywalil po tygodniu jazdy. Butryn moze potwierdzic ze takie swaitla sa nic nie warte wac....ale to nies siwatla na wycieczki w nieoswietlone stepy... ta sam "stylingowe", one maja dobrze wygladac a nie wiecic za wielka woda siedzisz i jescze sie nienauczyles ze sa wyroby oryginalne/zamienniki oraz tuningowe zabawki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 wiem doskonale co masz na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zaciekawił mnie temacik LPG-BLOS i to na dodatek w maximie. To bardzo ciekaw że autko na gazie smiga jak na bezynce. I to tez tuning przecież. Moje pytanko: Ile takie ustrojstwo kosztuje? Gdzie można to kupić? Co wtedy zrobic z silniczkiem krokowym? I gdzie na dolocie to jest zalożone? A tak naprawde to najlepiej jak by psujaut wstawil fotke komory silnika z tym ustrojstwem w maximce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 BLOS-a kupiłem na allegro za 350zł slinika krokowego nie ma -połączenie "czyste" jest od parownika do blosa 8) założony blos jest bezpośrednio za filtrem przed przepływką(tylko w ten sposób dobrze jedzie -inaczej skonfigurowane strasznie muli :evil: ) 8) a ze zdjęciami to troszkę problem bo nie mam kasy na aparat :cry: ale postaram się pożyczyć i porobić fotki (i te zaległe też-Y PIPE :roll: ) a naprawdę wieżcie mi , teraz nie ma takiej różnicy paliwo-gaz :twisted: jaką miałem na poprzednim układzie i teraz mogę mieć CAI :!: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRS Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 blos powoduje zanik dziury lpg.....jesli ktos musi jezdzic na gazie to niewyobrazam sobie jazdy gaziakiem bezz blosa.... tek jak pisal poprzednik 300-350 pln i masz blosa..choc przydalo by sie go ladnie wystroic bo samo zalozenie nic nieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 8) wystroić powiadasz 8) otuż narazie to byłem tylko na analizatorze spalin i ustawiono : ale to narazie -do hamownii nie mam dostępu(czyt.narazie kasy) po za tym pogoda nie sprzyja a przyszłościowo to dopracuję ustawienia :twisted: jednak mogę powiedzieć z czystym sumieniem ,że po wstawieniu bez żadnych regulacji odrazu działało :twisted: dodam,że każdy oglądający w czasie montażu kręcił ioglądał i kręcił -a mimo to zadziałało od ręki :!: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 eno ale osiagi 12.9sek na 400m 166km/h :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 masz tatalizator czy nie?? jakie sa normy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 kata nie mam -przebity rurą na przelot :twisted: a sonda przeniesiona za obudowę w rurę. 8) według gazownika wszystko jest ok "czegoś tam jest nieco więcej ale jak będzie mniej to będzie mulił" przegląd przejdzie (i przeszedł :wink: ) a normy??normy to normy -kto by się przejmował ważne,że dzida jest pod stopą :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi