Szalony Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Jak wszystko dobrze pojdzie , to w przyszly weekend bedziemy( z Butrynem i jego Szwagrem) montowal Bi-xenony...... a pozniej zobaczymy... chyba w koncu wezme sie za przeciagniecie koncowki na druga strone A Wy co bedziecie u Siebie robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 A Wy co bedziecie u Siebie robic ? wymiana przednich lamp razem z postojowkami i kierunkamito tyle co o wyglad, jesli chodzi o moc to UDP, 00VI, smt6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 wkoncu zmienic przednie ogumienie ,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 jesli chodzi o moc to UDP, 00VI, smt6 Mozesz to dokladniej rozwinac wkoncu zmienic przednie ogumienie ,,,,, bedziesz zamienial gumy z przodu na tyl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 jesli chodzi o moc to UDP, 00VI, smt6 Mozesz to dokladniej rozwinac UDP - aluminiowe kolo pasowe. zastapi stare zeliwne 00VI - zapraszam do dzialu z projektem mojego samochodu smt6 - kazdy zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 bedziesz zamienial gumy z przodu na tyl ? heheheee tez lepiej niewygladaja jakies nowki musze naruchac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 smt6 - kazdy zna Ja nie znam :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 A ja juz wszystko doczytalem i juz wszystko wiem Y-pipe juz zalozona ...... faktycznie uwolnilo sie kilka kucykow. Co prawda dzisiaj bylo troche slisko i ciezko bylo mocniej przycisnac, ale roznica faktycznie jest. Naprawde sie oplacalo.... teraz to faktycznie czuc podmuch z rury wydechowej Dzieki chlopaki za wszelka pomoc ! :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 a foty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 nowlasnie ,niewidze fotek efektu pracy ,,no i z jazdy jakiego klipa :zdziw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Spoko foty beda.... ale pozyczylem aparat kuzynowi i ma mi oddac dopiero w niedziele Moze sie i jakiego klipa nagra Apropo wydechu to jakie macie zdanie jesli chodzi o tylnia koncowke. Jaka bedzie ladniejsza w Maximce okragla czy owalna ? Czy isc na calosc i zamontowac po obu stronach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 moja jest lekko owalna. doslownie minimalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 No ja zawsze chciałem założyć taką owalną, jakoś bardziej mi sie podoba, oczywiście jakbyś miał możliwość zobaczenia jak będzie wyglądała taka i taka to by Ci było łatwiej zdecydować, mój samochód jest raczej szeroki i niski więc duża i okrągła jakoś mi sie nie widzi. Ale jak założysz po obu stronach to będzie fajnie wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Spoko foty beda.... ale pozyczylem aparat kuzynowi i ma mi oddac dopiero w niedziele Moze sie i jakiego klipa nagra Apropo wydechu to jakie macie zdanie jesli chodzi o tylnia koncowke. Jaka bedzie ladniejsza w Maximce okragla czy owalna ? Czy isc na calosc i zamontowac po obu stronach ? zamow GReddy. cichutki przy kruzowaniu, ladnie mruczy przy delikatnej jezdzie i pieknie ryczy jak depniesz w podloge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Wacu pokaz no zdjecie tylu swojego samochodu z ta owalna koncowka Listwy jeszcze nie doszly ??? Jacek ja wlasnie myslalem dac po dwoch stronach ...tyle ze myslalem o podwojnych koncowkach .......bo wydaje mi sie ze Maxima ma troche za blisko sroka koncowke .... i jak doloze pojedyncza po drugiej stronie to troche za blisko siebie beda A z drugiej strony jak tak patrze na tyl Maximy to wydaje mi sie ze okragle za bardzo nie pasuja( lampy z tylu sa podluzne) dlatego myslalem o owalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Marcin, wydaje mi sie że w takim razie będzie lepiej jak dasz z jednej strony, żeby dać z dwóch to trzeba by troche wyciąć zderzak bo tak całkiem pod zderzakiem to tylko jedna, może być podwójna, jak dasz tylko z jednej strony podwójną okrągłą dwururke to moze być ciekawie, co o tym myślisz ? Kurcze, niewiem jakby to wyglądało po dwóch stronach dać po dwururce, żeby właśnie nie były za blisko siebie bo będzie kaszan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Z wycieciem zderzaka nie ma problemu....okazalo sie ze niedaleko mnie miesza magik co zajmuje sie zderzakami spojlerami itp.......ladnie przycina dorabia nakladki A co do podwojnych to jak sie Wam widzi cos takiego [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Z wycieciem zderzaka nie ma problemu....okazalo sie ze niedaleko mnie miesza magik co zajmuje sie zderzakami spojlerami itp.......ladnie przycina dorabia nakladki To poprosze adres tego magika na PW A co do końcówek to dla mnie super :043: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Z wycieciem zderzaka nie ma problemu....okazalo sie ze niedaleko mnie miesza magik co zajmuje sie zderzakami spojlerami itp.......ladnie przycina dorabia nakladki A co do podwojnych to jak sie Wam widzi cos takiego http://i60.photobucket.com/albums/h7/Megas...ual.jpg]Obrazek[/img] pieknie to wyglada na tym cefiro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 ale super wygladaja w tym cefiro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 NO chlopaki ......tymi wypowiedziami juz chyba nie mam watpliwosci ktora wersje wybrac Mysle ze zrobie tak jak w tym Cefiro A co powiecie na ta 3 czesciowa lotke .....tez mi sie podoba Ciekawe czy mozna taka dostac w Stanach ? ....bo u Nas bedzie ciezko dostac. W waszych Maximach widzialem ze sa 1 czesciowe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 nie widzialme nigdy tej 3 czesciowej lotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziibi Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Hej to mój pierwszy post na tym forum, więc na początek witam wszystkich posiadaczy Nissanów a szczególnie Maxim A teraz pytanie: 1)mianowicie co najlepiej na początek zmienić w silniku by odblokować kilka kucy. 2)jak ma się zmiana mocy do automatycznej skrzyni 3)planuje na początek poprawić dolot i pyt. co o tym myślicie http://www.allegro.pl/item147808762_uklad_...san_maxima.html to chyba na początek tyle pytań, a mam Maximę z 1998 3.0 V6 QX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ten temat ma tylko 3 strony. Gdybys go przeczytal wiedzial bys ze warto zainwestowac w wydech tzw y-pipe. Proponuje przeczytac ten temat i w razie jakis niejasnosci zadawac pytania. Ed http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=16301 Jeszcze ten temat sobie przegladnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 jak mowi dylson, zalatw y-pipe, stozek, jak lubisz dac po gazie i masz automata proponuje dodatkowa chlodnice oleju w skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi