Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

tuning maximy

VQPower
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wszystko dobrze pojdzie , to w przyszly weekend bedziemy( z Butrynem i jego Szwagrem) montowal Bi-xenony...... a pozniej zobaczymy... chyba w koncu wezme sie za przeciagniecie koncowki na druga strone :)

A Wy co bedziecie u Siebie robic ?

A Wy co bedziecie u Siebie robic ?

wymiana przednich lamp razem z postojowkami i kierunkamito tyle co o wyglad, jesli chodzi o moc to UDP, 00VI, smt6

jesli chodzi o moc to UDP, 00VI, smt6

Mozesz to dokladniej rozwinac :)

UDP - aluminiowe kolo pasowe. zastapi stare zeliwne

00VI - zapraszam do dzialu z projektem mojego samochodu

smt6 - kazdy zna

A ja juz wszystko doczytalem i juz wszystko wiem ;)

Y-pipe juz zalozona ...... faktycznie uwolnilo sie kilka kucykow. Co prawda dzisiaj bylo troche slisko i ciezko bylo mocniej przycisnac, ale roznica faktycznie jest.

Naprawde sie oplacalo.... teraz to faktycznie czuc podmuch z rury wydechowej :D

Dzieki chlopaki za wszelka pomoc ! :one:

Spoko foty beda.... ale pozyczylem aparat kuzynowi i ma mi oddac dopiero w niedziele :)

Moze sie i jakiego klipa nagra ;)

Apropo wydechu to jakie macie zdanie jesli chodzi o tylnia koncowke.

Jaka bedzie ladniejsza w Maximce okragla czy owalna ?

Czy isc na calosc i zamontowac po obu stronach ?

No ja zawsze chciałem założyć taką owalną, jakoś bardziej mi sie podoba, oczywiście jakbyś miał możliwość zobaczenia jak będzie wyglądała taka i taka to by Ci było łatwiej zdecydować, mój samochód jest raczej szeroki i niski więc duża i okrągła jakoś mi sie nie widzi.

Ale jak założysz po obu stronach to będzie fajnie wyglądała ;)

Spoko foty beda.... ale pozyczylem aparat kuzynowi i ma mi oddac dopiero w niedziele :)

Moze sie i jakiego klipa nagra ;)

Apropo wydechu to jakie macie zdanie jesli chodzi o tylnia koncowke.

Jaka bedzie ladniejsza w Maximce okragla czy owalna ?

Czy isc na calosc i zamontowac po obu stronach ?

zamow GReddy.

cichutki przy kruzowaniu, ladnie mruczy przy delikatnej jezdzie i pieknie ryczy jak depniesz w podloge

Wacu pokaz no zdjecie tylu swojego samochodu z ta owalna koncowka ;)

Listwy jeszcze nie doszly ???

Jacek ja wlasnie myslalem dac po dwoch stronach ...tyle ze myslalem o podwojnych koncowkach .......bo wydaje mi sie ze Maxima ma troche za blisko sroka koncowke .... i jak doloze pojedyncza po drugiej stronie to troche za blisko siebie beda ;)

A z drugiej strony jak tak patrze na tyl Maximy to wydaje mi sie ze okragle za bardzo nie pasuja( lampy z tylu sa podluzne) dlatego myslalem o owalnych :)

Marcin, wydaje mi sie że w takim razie będzie lepiej jak dasz z jednej strony, żeby dać z dwóch to trzeba by troche wyciąć zderzak bo tak całkiem pod zderzakiem to tylko jedna, może być podwójna, jak dasz tylko z jednej strony podwójną okrągłą dwururke to moze być ciekawie, co o tym myślisz ?

Kurcze, niewiem jakby to wyglądało po dwóch stronach dać po dwururce, żeby właśnie nie były za blisko siebie bo będzie kaszan

Z wycieciem zderzaka nie ma problemu....okazalo sie ze niedaleko mnie miesza magik co zajmuje sie zderzakami spojlerami itp.......ladnie przycina dorabia nakladki :)

A co do podwojnych to jak sie Wam widzi cos takiego

Dual.jpg[/img]

Z wycieciem zderzaka nie ma problemu....okazalo sie ze niedaleko mnie miesza magik co zajmuje sie zderzakami spojlerami itp.......ladnie przycina dorabia nakladki

To poprosze adres tego magika na PW :D

A co do końcówek to dla mnie super :043:

Z wycieciem zderzaka nie ma problemu....okazalo sie ze niedaleko mnie miesza magik co zajmuje sie zderzakami spojlerami itp.......ladnie przycina dorabia nakladki :)

A co do podwojnych to jak sie Wam widzi cos takiego

http://i60.photobucket.com/albums/h7/Megas...ual.jpg]Obrazek[/img]

pieknie to wyglada na tym cefiro

NO chlopaki ......tymi wypowiedziami juz chyba nie mam watpliwosci ktora wersje wybrac ;)

Mysle ze zrobie tak jak w tym Cefiro :D

A co powiecie na ta 3 czesciowa lotke .....tez mi sie podoba ;) Ciekawe czy mozna taka dostac w Stanach ? ....bo u Nas bedzie ciezko dostac.

W waszych Maximach widzialem ze sa 1 czesciowe !

Hej to mój pierwszy post na tym forum, więc na początek witam wszystkich posiadaczy Nissanów a szczególnie Maxim :)

A teraz pytanie:

1)mianowicie co najlepiej na początek zmienić w silniku by odblokować kilka kucy.

2)jak ma się zmiana mocy do automatycznej skrzyni

3)planuje na początek poprawić dolot i pyt. co o tym myślicie http://www.allegro.pl/item147808762_uklad_...san_maxima.html

to chyba na początek tyle pytań, a mam Maximę z 1998 3.0 V6 QX