wieshaq Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Powiedzcie mi czy taki tłumik jest coś wart http://moto.allegro.pl/item277689679_tlumi...lencer_op_.html może miał ktoś doczynienia z produktem tej firmy, pytam bo sie nie znam a mam ochote założyć coś takiego do swojej maxi, a może to zły pomysł ? Mój znajomek założył do POLONEZA końcowy tej firmy i brzmiało jak by zamiast tłumika miał wiadro!!! :587: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 To słabo :< możecie mi polecić coś w tym stylu ? najwyżej jak będzie dużo kosztowało to se odpuszcze ale może coś sie znajdzie za cicha ta moja maxima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Jaca robiles cos z wydechem bo zapomnialem o to zapytac na spocie? w garazu brzmial niezle. P.S. a propos turbiny gadalem z kumplem ktory zarabia skladaniem rajdowek i powiedzial ze lepiej zmienic troche gratow w silniku niż go uturbiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Wydechu jeszcze nie zrobiłem, zabrakło $$ deko, plan jest i koncowy jest do wzięcia, póki co ale musze poczekać troche na przypływ kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Dorwalem fajne tylne lampy do swojej 4 gen maxi zamiast pomaranczowych kierunkow ma biale tak samo jak swiatlo cofania. Postaram sie fotke zapodac niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Dorwalem fajne tylne lampy do swojej 4 gen maxi zamiast pomaranczowych kierunkow ma biale tak samo jak swiatlo cofania. Postaram sie fotke zapodac niebawem mowisz o yakich jak moje? bardzo ladnie wygladaja zwlaszcza na ciemnym lakierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Dorwalem fajne tylne lampy do swojej 4 gen maxi zamiast pomaranczowych kierunkow ma biale tak samo jak swiatlo cofania. Postaram sie fotke zapodac niebawem mowisz o yakich jak moje? bardzo ladnie wygladaja zwlaszcza na ciemnym lakierze Dokladnie takie jak Twoje (tylko ze do QXa), fotka baterie padly w aparacie i nie udalo sie nic lepszego zrobic ale poprawie sie i wrzuce lepsza fotke dla porownania jak bylo wczesniej (fota pozyczona z jakiejs aukcji na otomoto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Dorwalem fajne tylne lampy do swojej 4 gen maxi zamiast pomaranczowych kierunkow ma biale tak samo jak swiatlo cofania. Postaram sie fotke zapodac niebawem mowisz o yakich jak moje? bardzo ladnie wygladaja zwlaszcza na ciemnym lakierze Dokladnie takie jak Twoje (tylko ze do QXa), fotka baterie padly w aparacie i nie udalo sie nic lepszego zrobic ale poprawie sie i wrzuce lepsza fotke dla porownania jak bylo wczesniej (fota pozyczona z jakiejs aukcji na otomoto) mowilem ze mega to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 mowilem ze mega to wyglada Czy to są takie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 mowilem ze mega to wyglada Czy to są takie...? Prawie, ale wydaje mi sie ze sa jednak lekko inne, te co mam nie sa tak "krysztalowe" sa bardziej matowe. 4 generacja przed liftem nie miala takich krysztalowych wstecznych i pomaranczowe kierunki. Jutro cykne lepsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ydaje mi sie ze sa jednak lekko inne, ... to jeszcze jedna fotka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ydaje mi sie ze sa jednak lekko inne, ... to jeszcze jedna fotka: Zmotywowales mnie! Postaram sie jutro walnac lepsze foty a na zlocie porownam z lampami Szalonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Zmotywowales mnie! Postaram sie jutro walnac lepsze foty a na zlocie porownam z lampami Szalo Ok, to jak będziesz miał, to pochwal się fotami Pzdr :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 No to sie chwale (przepraszam za jakosc:( ) Lampy sa inne na bank, po lifcie byly "clear'y" a ja mam biale matowe. Jak juz wrzucam pupy maxim to i przod pokaze, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Lampy sa inne na bank, po lifcie byly "clear'y" a ja mam biale matowe. Tak, nie jestem pewien, ale chyba i kształtem się trochę różnią. Domyślam się, że auto obok dla porównania to maszyna Szalonego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Pochwale sie jakie fele dostala moja maxi (nie patrzcie na chwilowy brak dekielkow w felach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mikus Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam. jestem nowy na forum. wiec nie bic od razu:) panowie, poszukuje lamp tylnych, do Mojej Mximy 3.0 v6 1992 to chyba J30 jesli sie nie myle. szukam dojscia do lamp rozniacych sie znacznie od oryginalow. chodzi mi konkretnie o przezroczyste szyby. szukalem troche ale znajdowalem tylko do rocznikow od 95 w gore. czy to to samo? no i jesli macie jakies adresy namiary to bylbym wdzieczny za zapodanie linkami.... pozdrawiam i z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 szukalem troche ale znajdowalem tylko do rocznikow od 95 w gore. czy to to samo? Nie. Od 95 byly juz a32 a to inne auto niz j30. Takie rzeczy to tylko na e-bay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mikus Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ok, dzieki:) zalozylem tez w temacie ogolnie maxim, temat o oznaczenia, i roczniki, wlasnie po to aby sie nie mieszac i wiedziec czego sie szuka. ale jeszcze nikt nie odpisal, mam nadzieje ze ktos to zrobi:) dzieki za info, wbijam zatem na e-bay, i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcus65 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 To teraz mam pytanko "uaktualniające": kto z Wawki, albo okolic, kto ma doświadczenie w motaniu Maxi, nadal się w to bawi i w razie czego byłby w stanie pomóc mi w ew. założeniu szpejów, strojeniu silnika itp. itd.? Pozdro Marcus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 To teraz mam pytanko "uaktualniające": kto z Wawki, albo okolic, kto ma doświadczenie w motaniu Maxi, nadal się w to bawi i w razie czego byłby w stanie pomóc mi w ew. założeniu szpejów, strojeniu silnika itp. itd.? Pozdro Marcus Dr Nismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Ja tam się na bank wybieram do Coobcia, tyle ze przed zlotem to już nie dam rady się wyrwać Nie mam oczywiście nic przeciwko, żebyś był pierwszy Z tego co wiem to nasza Trójca: Dylson, GRZECHu i Ja na pewno wylądujemy ze swoimi Maximkami u Coobcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Do Kuby z maxima bym sie nie wybieral. Gdyby miala aparat zaplonowy to mialby czym pokrecic a tak nie ma nic. w/g mnie strata czasu i paliwa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi