Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

tuning maximy

VQPower
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jaca V6 napisał:
Powiedzcie mi czy taki tłumik jest coś wart

http://moto.allegro.pl/item277689679_tlumi...lencer_op_.html

może miał ktoś doczynienia z produktem tej firmy, pytam bo sie nie znam a mam ochote założyć coś takiego do swojej maxi, a może to zły pomysł ?

Mój znajomek założył do POLONEZA końcowy tej firmy

i brzmiało jak by zamiast tłumika miał wiadro!!! :587:

To słabo :< możecie mi polecić coś w tym stylu ? najwyżej jak będzie dużo kosztowało to se odpuszcze ale może coś sie znajdzie ;) za cicha ta moja maxima :P

• 1 miesiąc temu...

Jaca robiles cos z wydechem bo zapomnialem o to zapytac na spocie?

w garazu brzmial niezle.

P.S. a propos turbiny gadalem z kumplem ktory zarabia skladaniem rajdowek i powiedzial ze lepiej zmienic troche gratow w silniku niż go uturbiac.

Wydechu jeszcze nie zrobiłem, zabrakło $$ deko, plan jest i koncowy jest do wzięcia, póki co ale musze poczekać troche na przypływ kasy :)

• 4 tygodnie później...

Dorwalem fajne tylne lampy do swojej 4 gen maxi :) zamiast pomaranczowych kierunkow ma biale tak samo jak swiatlo cofania. Postaram sie fotke zapodac niebawem :)

GRZECHu napisał:
Dorwalem fajne tylne lampy do swojej 4 gen maxi :) zamiast pomaranczowych kierunkow ma biale tak samo jak swiatlo cofania. Postaram sie fotke zapodac niebawem :)

mowisz o yakich jak moje? bardzo ladnie wygladaja zwlaszcza na ciemnym lakierze

WielkiWac napisał:
  GRZECHu napisał:

Dokladnie takie jak Twoje (tylko ze do QXa),

fotka

baterie padly w aparacie i nie udalo sie nic lepszego zrobic :( ale poprawie sie i wrzuce lepsza fotke

dla porownania jak bylo wczesniej (fota pozyczona z jakiejs aukcji na otomoto)

GRZECHu napisał:
  WielkiWac napisał:
  GRZECHu napisał:

Dokladnie takie jak Twoje (tylko ze do QXa),

fotka

baterie padly w aparacie i nie udalo sie nic lepszego zrobic :( ale poprawie sie i wrzuce lepsza fotke

dla porownania jak bylo wczesniej (fota pozyczona z jakiejs aukcji na otomoto)

mowilem ze mega to wyglada

karol napisał:
  WielkiWac napisał:
mowilem ze mega to wyglada

Czy to są takie...?

Prawie, ale wydaje mi sie ze sa jednak lekko inne, te co mam nie sa tak "krysztalowe" sa bardziej matowe. 4 generacja przed liftem nie miala takich krysztalowych wstecznych i pomaranczowe kierunki. Jutro cykne lepsze fotki :)

karol napisał:
  GRZECHu napisał:
ydaje mi sie ze sa jednak lekko inne,

... to jeszcze jedna fotka:

Zmotywowales mnie! Postaram sie jutro walnac lepsze foty :) a na zlocie porownam z lampami Szalonego

• 2 tygodnie później...

No to sie chwale (przepraszam za jakosc:( )

img_0028.jpg

img_0029.jpg

img_0031.jpg

img_0032.jpg

img_0036.jpg

Lampy sa inne na bank, po lifcie byly "clear'y" a ja mam biale matowe.

Jak juz wrzucam pupy maxim to i przod pokaze, a co :)

img_0034.jpg

GRZECHu napisał:
Lampy sa inne na bank, po lifcie byly "clear'y" a ja mam biale matowe.

Tak, nie jestem pewien, ale chyba i kształtem się trochę różnią. Domyślam się, że auto obok dla porównania to maszyna Szalonego... :)

• 1 miesiąc temu...

Witam. jestem nowy na forum.

wiec nie bic od razu:)

panowie, poszukuje lamp tylnych, do Mojej Mximy 3.0 v6 1992 to chyba J30 jesli sie nie myle. szukam dojscia do lamp rozniacych sie znacznie od oryginalow. chodzi mi konkretnie o przezroczyste szyby. szukalem troche ale znajdowalem tylko do rocznikow od 95 w gore. czy to to samo? no i jesli macie jakies adresy namiary to bylbym wdzieczny za zapodanie linkami....

pozdrawiam i z gory dzieki.

Ok, dzieki:) zalozylem tez w temacie ogolnie maxim, temat o oznaczenia, i roczniki, wlasnie po to aby sie nie mieszac i wiedziec czego sie szuka. ale jeszcze nikt nie odpisal, mam nadzieje ze ktos to zrobi:)

dzieki za info, wbijam zatem na e-bay, i pozdrawiam:)

• 1 rok później...
Gość Marcus65

To teraz mam pytanko "uaktualniające": kto z Wawki, albo okolic, kto ma doświadczenie w motaniu Maxi, nadal się w to bawi i w razie czego byłby w stanie pomóc mi w ew. założeniu szpejów, strojeniu silnika itp. itd.?

Pozdro

Marcus

Marcus65 napisał:
To teraz mam pytanko "uaktualniające": kto z Wawki, albo okolic, kto ma doświadczenie w motaniu Maxi, nadal się w to bawi i w razie czego byłby w stanie pomóc mi w ew. założeniu szpejów, strojeniu silnika itp. itd.?

Pozdro

Marcus

Dr Nismo :)

Ja tam się na bank wybieram do Coobcia, tyle ze przed zlotem to już nie dam rady się wyrwać :)

Nie mam oczywiście nic przeciwko, żebyś był pierwszy :D

Z tego co wiem to nasza Trójca: Dylson, GRZECHu i Ja na pewno wylądujemy ze swoimi Maximkami u Coobcia

Do Kuby z maxima bym sie nie wybieral. Gdyby miala aparat zaplonowy to mialby czym pokrecic a tak nie ma nic. w/g mnie strata czasu i paliwa!!