Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

tuning maximy

VQPower
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedzcie mi czy taki tłumik jest coś wart

http://moto.allegro.pl/item277689679_tlumi...lencer_op_.html

może miał ktoś doczynienia z produktem tej firmy, pytam bo sie nie znam a mam ochote założyć coś takiego do swojej maxi, a może to zły pomysł ?

Mój znajomek założył do POLONEZA końcowy tej firmy

i brzmiało jak by zamiast tłumika miał wiadro!!! :587:

To słabo :< możecie mi polecić coś w tym stylu ? najwyżej jak będzie dużo kosztowało to se odpuszcze ale może coś sie znajdzie ;) za cicha ta moja maxima :P

• 1 miesiąc temu...

Jaca robiles cos z wydechem bo zapomnialem o to zapytac na spocie?

w garazu brzmial niezle.

P.S. a propos turbiny gadalem z kumplem ktory zarabia skladaniem rajdowek i powiedzial ze lepiej zmienic troche gratow w silniku niż go uturbiac.

Wydechu jeszcze nie zrobiłem, zabrakło $$ deko, plan jest i koncowy jest do wzięcia, póki co ale musze poczekać troche na przypływ kasy :)

• 4 tygodnie później...

Dorwalem fajne tylne lampy do swojej 4 gen maxi :) zamiast pomaranczowych kierunkow ma biale tak samo jak swiatlo cofania. Postaram sie fotke zapodac niebawem :)

Dorwalem fajne tylne lampy do swojej 4 gen maxi :) zamiast pomaranczowych kierunkow ma biale tak samo jak swiatlo cofania. Postaram sie fotke zapodac niebawem :)

mowisz o yakich jak moje? bardzo ladnie wygladaja zwlaszcza na ciemnym lakierze

Dokladnie takie jak Twoje (tylko ze do QXa),

fotka

baterie padly w aparacie i nie udalo sie nic lepszego zrobic :( ale poprawie sie i wrzuce lepsza fotke

dla porownania jak bylo wczesniej (fota pozyczona z jakiejs aukcji na otomoto)

Dokladnie takie jak Twoje (tylko ze do QXa),

fotka

baterie padly w aparacie i nie udalo sie nic lepszego zrobic :( ale poprawie sie i wrzuce lepsza fotke

dla porownania jak bylo wczesniej (fota pozyczona z jakiejs aukcji na otomoto)

mowilem ze mega to wyglada

mowilem ze mega to wyglada

Czy to są takie...?

Prawie, ale wydaje mi sie ze sa jednak lekko inne, te co mam nie sa tak "krysztalowe" sa bardziej matowe. 4 generacja przed liftem nie miala takich krysztalowych wstecznych i pomaranczowe kierunki. Jutro cykne lepsze fotki :)

ydaje mi sie ze sa jednak lekko inne,

... to jeszcze jedna fotka:

Zmotywowales mnie! Postaram sie jutro walnac lepsze foty :) a na zlocie porownam z lampami Szalonego

• 2 tygodnie później...

No to sie chwale (przepraszam za jakosc:( )

img_0028.jpg

img_0029.jpg

img_0031.jpg

img_0032.jpg

img_0036.jpg

Lampy sa inne na bank, po lifcie byly "clear'y" a ja mam biale matowe.

Jak juz wrzucam pupy maxim to i przod pokaze, a co :)

img_0034.jpg

Lampy sa inne na bank, po lifcie byly "clear'y" a ja mam biale matowe.

Tak, nie jestem pewien, ale chyba i kształtem się trochę różnią. Domyślam się, że auto obok dla porównania to maszyna Szalonego... :)

• 1 miesiąc temu...

Witam. jestem nowy na forum.

wiec nie bic od razu:)

panowie, poszukuje lamp tylnych, do Mojej Mximy 3.0 v6 1992 to chyba J30 jesli sie nie myle. szukam dojscia do lamp rozniacych sie znacznie od oryginalow. chodzi mi konkretnie o przezroczyste szyby. szukalem troche ale znajdowalem tylko do rocznikow od 95 w gore. czy to to samo? no i jesli macie jakies adresy namiary to bylbym wdzieczny za zapodanie linkami....

pozdrawiam i z gory dzieki.

Ok, dzieki:) zalozylem tez w temacie ogolnie maxim, temat o oznaczenia, i roczniki, wlasnie po to aby sie nie mieszac i wiedziec czego sie szuka. ale jeszcze nikt nie odpisal, mam nadzieje ze ktos to zrobi:)

dzieki za info, wbijam zatem na e-bay, i pozdrawiam:)

• 1 rok później...
Gość Marcus65

To teraz mam pytanko "uaktualniające": kto z Wawki, albo okolic, kto ma doświadczenie w motaniu Maxi, nadal się w to bawi i w razie czego byłby w stanie pomóc mi w ew. założeniu szpejów, strojeniu silnika itp. itd.?

Pozdro

Marcus

To teraz mam pytanko "uaktualniające": kto z Wawki, albo okolic, kto ma doświadczenie w motaniu Maxi, nadal się w to bawi i w razie czego byłby w stanie pomóc mi w ew. założeniu szpejów, strojeniu silnika itp. itd.?

Pozdro

Marcus

Dr Nismo :)

Ja tam się na bank wybieram do Coobcia, tyle ze przed zlotem to już nie dam rady się wyrwać :)

Nie mam oczywiście nic przeciwko, żebyś był pierwszy :D

Z tego co wiem to nasza Trójca: Dylson, GRZECHu i Ja na pewno wylądujemy ze swoimi Maximkami u Coobcia

Do Kuby z maxima bym sie nie wybieral. Gdyby miala aparat zaplonowy to mialby czym pokrecic a tak nie ma nic. w/g mnie strata czasu i paliwa!!