Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K12] Nowa Micra C+C

Gość krrizz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

auto piękne, ma to "coś" tak samo jak każda k12 co powoduje, że albo ktoś ją kocha, albo bierze go obrzydzenie :D no i oczywiscie kolor nieba 8) (mam taki sam :wink: )

Fajne autko, czerwone by było świetne :D Może kiedyś sobie kupie :] Jak znudzi mi sie moja K11 a to nastąpi nieprędko ;]

a teraz troche o samochodzie:

dach specialnie skonstrulowany (SZKLANY) przez chyba najlepszą firme robiącą tego typu wynalazki KARMANN za jedyne 146 mlnEuro??!! w odróżnieniu od konkurencji jest on bezobslugowy czyli nic nie musimy odczepiać wystarczy tylko przytrzymać guzik i po 22sekundach mamy dach rozlożony. Pojemność bagażnika zmienia się wtedy z 250 litrów (standartowa pojemność zwyklej micry) a ze zlożonym dachem az 450 litrów!!!!!!!!!!!! to więcej niz almera sedan... do wyboru mamy 2 silniki 1400/88km i 1600/110km TO NIE SĄ FRANCUZKIE SILNIKI te same co w Micrze Acenta i 160SR. Samochód dość oryginalnie się prezentuje, choć stylistyka to rzecz gustu...... bardzo wygodne choć może ciut za wązkie fotele jak dla mnie (a duży jestem) nowe radio fotele ze skórzanymi wstawkami boczki z zamszem i to wszystko w kolorze czarnoi/szarym lub niebiesko/czekoladowym prezentuje sie naprawde fajnie. tylne fotele jak to w szmochodach 2+2 nie mają za dużo miejdca ale porównując np do najpopularniejszego auta tego segmentu 206cc to jest luksus.. tylko wysokim osobą będzie cięzko z tylu.. teraz o troszke o wymioarach Micra

c+c jest o 110 mm niższa i o 90mm dluższa, co widać na przykladzie bagażnika. Duże drzwi z szybami bez ramek prezentują się super. samochód zostal dodatkowo wygluszony (naprawde jest cichutko), a konstrukcja usztywniona przez specjalne belki tyne... POwiem szczerze naprawde fajna jest ta nowa mikrusia i w cenie Almery.........

jeśli macie jakieś pytania piszcie na priv lub krrizz@wp.pl

a jak chcecie zamówić :D to zapraszam :!: :!: 8)

przesylam dlugooczekiwane fotki auta na żywo::

PICT2490.jpg

Nowa a już zepsuta :D

Sorki ale nie moglem sie powstrzymac :wink:

Nowa a już zepsuta :D

Sorki ale nie moglem sie powstrzymac :wink:

Ale to taki fajny bajer jak włączasz silnik, a tu Ci powolutku wskazówki idą na swoje miejsce. :D

Autko ogólnie podoba mi się, ale ten tył wg mnie wygląda lepiej w 206 CC... Ale może na żywo jest lepiej.

Jakie są ceny?

jak cabrio to cabrio a nie jakies wynalazki :/:/ sorry :P naraze sie klubowiczom ale najlepsze cabrio to dla mnie mazda miata :P marzenie... ;] ale nie na codzien tylko weekendowa zabaweczka

najlepsze cabrio to dla mnie mazda miata :P marzenie... ;]

To ja się przyłącze. ;)

ale nie na codzien tylko weekendowa zabaweczka

No i właśnie o to tu chodzi! Jeśli ktoś ma kasy jak lodu i kupuje auto na codzień i stać go jeszcze na spartańskiego kabrioleta, to super. Ale jeśli ktoś lubi się wyróżniać, kasy ma dużo, ale nie bardzo dużo ( :D ), to kupuje Micre C+C. A co by nie powiedzieć jest to auto oryginalne i funkcjonalne. Bo przy rozłożonym dachu to jest w sumie dwuosobowe (jesli ktoś ma dwójkę dzieci to się jakoś zmieszczą ;) ), wygodne, ciepłe auto z ogromnym bagażnikiem. Przy złożonym dachu to lifestylowe cabrio na romantyczne przejażdżki. ;)

Jak będzie cieplej to wybiorę się na jazde próbną tym cudem :D. Mam nadzieję,że salony Nissana stworzą taką możliwość...

NIE LUBIE PEUGEOTÓW ALE 306 CC JEST ŁADNIEJSZY OD TEGO CZEGOS

AL TO COS PREZETUJE SIE LEPEJ OD 307 CC

A WOGULE AUTA MAJA MOCNIEJSZE SILNIKI A JEZDZA JAK MOLY BO DACH WAZY DRUGIE TYLE CO AUTO I LIPNY BAGAZNIK PO ROZLOZENIU DACHU,WOLE ZDECYDOWANIE TRADYCYJNE CABRIO

a caps-lock to nie łaska wyłaczyć?czy w stolicy inne zwyczaje obowiązują?

mi c+c imponuje pojemnością bagaznika, po rozłożeniu dachu bagaznik większy niż w almerze! :shock:

a caps-lock to nie łaska wyłaczyć?czy w stolicy inne zwyczaje obowiązują?

mi c+c imponuje pojemnością bagaznika, po rozłożeniu dachu bagaznik większy niż w almerze! :shock:

ta a na wakacje milo zdjac dach a bagaze gdzie

hujnia masz kabrio a na wakacje jedziesz kupa bo ni mozesz poczuc wiatru we wlosach chyba ze bagaze wyzucisz

czy jest sens porównywać auto 4x4 z innej dekady do C+C?no chyba nie :lol:

pozatym NIKT nie kupuje cabrio po to, żeby nim jeżdzić w wojaże po europie