Gość Ralph Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Hej ! Spotkanie w sprawie kupna Primery zostalo przelozone na jutro natomiast dzisiaj bylem ogladac jeszcze dwie inne Primery.Co rzucilo mi sie w oczy to rdzewiejace dachy....Obydwa mialy szyberdach a tuz pomiedzy szyba a szyberdachem pojawialy sie purchle i rdza...Czy Ten Typ Tak Ma i czy jest to przypadlosc tylko aut z szybrdachem ?Czy nalezy sie tego bac ? Druga sprawa czy jest szansa na kupienie tylnego spoilera wraz ze swiatlem stopu i jesli tak to ile mniej wiecej to kosztuje i czy ktos z Was zna jakies linki do miejsc w ktorych mozna je zakupic ? Dzieki i pozdrawiam. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Hmm ja mam szyberdach i zadnej rdzy tam nie ma. Dodam ze moj szyber nie jest orginalny. A co do spoilera ze stopem to czy przypadkiem primery nie maja trzeciego stopu na tylnej szybie :wink: Choinke chcesz zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ralph Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Hmm ja mam szyberdach i zadnej rdzy tam nie ma. Dodam ze moj szyber nie jest orginalny. A co do spoilera ze stopem to czy przypadkiem primery nie maja trzeciego stopu na tylnej szybie :wink: Choinke chcesz zrobic Dzisiaj ogladalem dwie Primery z oryginalnymi szyberdachami i mialy na dachu purchle - jedna z nich tez na drzwiach kierowcy na dole na rancie przy styku z uszczelka.A co do spoilera to sie pytam poniewaz jedna z nich miala go uszkodzonego - tak wiec chcialem sie dowiedziec mniej wiecej ile kosztowalby nowy zamiennik.Pozdrawiam. P.S.Mieszkam w Irlandii i tutaj Primery wystepuja w innej specyfikacji, na tym spoilerze byly swiatla stopu.Aha i m.innymi sedany tutaj maja wycieraczke tylna w standardzie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 ja mam co prawda Almerke ale tez pomiedzy przednia szyba a szyberdachem (oryginalnym) zaczely wyskakiwac bombelki a jak od srodka wyciagnalem caly plastik przy ktorym jest sterowanie do dachu i lampka to wypadl kawal rdzy juz sie boje jechac do kolesia zeby to zobaczyl bo cos czuje ze nie obejdzie sie bez wstawek lub wymianie (moze bedzie taniej) calego dachu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacentus25 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 no wiesz...mieszkasz w irlandii czyli hm. masz tam produkcję zdaje sie brytyjską ale żeby sedan z tylną wycieraczka? tego to w życiu nie widziałem a co do rdzy to wiesz...irlandia to wyspa soli w powietrzu dużo to i rdza rdza będzie wyłazić, u mnie w p11 97r jest bąbel na dachu i coś tam jeszcze bym znalazł...ale co tam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ralph Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 ja mam co prawda Almerke ale tez pomiedzy przednia szyba a szyberdachem (oryginalnym) zaczely wyskakiwac bombelki a jak od srodka wyciagnalem caly plastik przy ktorym jest sterowanie do dachu i lampka to wypadl kawal rdzy juz sie boje jechac do kolesia zeby to zobaczyl bo cos czuje ze nie obejdzie sie bez wstawek lub wymianie (moze bedzie taniej) calego dachu :( Hmm nie obraz sie ale czytalem ze Almerki dosc szybko rdzewieja...natomiast o primerach jakos nie slyszalem...Coz mam nadzieje ze nie zaplacisz zbyt duzo za naprawe.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ralph Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 no wiesz...mieszkasz w irlandii czyli hm. masz tam produkcję zdaje sie brytyjską ale żeby sedan z tylną wycieraczka? tego to w życiu nie widziałem a co do rdzy to wiesz...irlandia to wyspa soli w powietrzu dużo to i rdza rdza będzie wyłazić, u mnie w p11 97r jest bąbel na dachu i coś tam jeszcze bym znalazł...ale co tam :twisted: No coz jesli chcesz dam ci jakies zdjecia sedana w tylna wycieraczka.W Irlandii duzo pada tak wiec moze ten bajer byl przeznaczony tylko do tego kraju :wink: Coz do soli masz racje jednakze zeby zjadala auta tak szybko ? Chyba ze ktos garazowal blisko oceanu...Dzisiaj ogldalem Primere z srodkowej czesci Irlandii gdzie tez byla uzytkowana i ma jeden minimalny punkcik na dachu.Jestem zreszta nia bardzo zainteresowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 to ja też chce tylną wycieraczkę, da sie u Ciebie kupić cały komplet wycieraczki, silnik i pełny osprzęt do primerki ? :-) Mam dach i brzuchów nie ma, ale była malowana cała więc kto wie jak to kiedyś było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ralph Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 to ja też chce tylną wycieraczkę, da sie u Ciebie kupić cały komplet wycieraczki, silnik i pełny osprzęt do primerki ? :-) Mam dach i brzuchów nie ma, ale była malowana cała więc kto wie jak to kiedyś było. nie mam zielonego pojecia czy ktos to sprzedaje - pewnie na szrocie cos by mozna tu bylo znalezc ale ja sie w takie rzeczy nie bawie.Sorki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 to ja też chce tylną wycieraczkę, da sie u Ciebie kupić cały komplet wycieraczki, silnik i pełny osprzęt do primerki ? :-) Nie wiem czy to się opłaca, bo w sedanie to większa rewolucja. Do wymiany idzie tylna szyba, podszybie, wyściółka półki, no i dochodzi silnik z wycieraczką. Przynajmniej tak jest w P11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 niby tak, ale w sunny mam wycieraczke, a tutaj czekam az snieg sam spłynie i mnie to drażni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 niby tak, ale w sunny mam wycieraczke, a tutaj czekam az snieg sam spłynie i mnie to drażni Wiem co masz na myśli Ja uwielbiam swoją wycieraczkę A Tobie w takiej sytuacji pozostaje umiejętnie korzystać z ogrzewania tylnej szyby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 jak jest snieg to pomaga bo sobie po niej splynie, problem jest jak jest tylko syf z drogi a sniegu niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi