Guest Piotr Hojda Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Szukam kogoś kto ma jakieś cześći do tego modelu. Jeśli ktoś posiada taki auto-lub posiadał-to prosze o kontakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adams Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 zastukaj lepiej na www.turbokillers.com - wieksze szanse ze ktos bedzie cos mial/wiedzial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotr Hojda Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Dzęki.Od niedawna mam nissanaka dlatego dopiero dziś się zalogowałem.Jestem obcy jeśli chodzi o strony związane z nimi. mam nadzieje ze coś tom znajde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cornholio78 Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 daj ogłoszenie u nas w dziale kupię części. Poza tym znajdziesz w nim ogłoszenia handlarzy, zaklikaj do któregoś i zamów co potrzebujesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 BArdzo ciekawy wozik, moj znajomy wyskrobał z niego 210KM i 310Nm o tak bez problemów większych... jak cherz namiar na niego odezwij się na PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotr Hojda Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Za mało częśći. Za stary. Za drogi w utrzymaniu(spalanie około 17l/100). Za bardzo ponosi. Ale własnie ZA TO jest zaj.....ty. Mozesz mi dac namiary na swojego kolege moze mi w czyms pomoze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bercik Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Tez jestem posiadaczem Silvi. Moja jest z 1987 r Silnik Fj20. tez potrzebowałem duzo czesci do swojej bo na wiosne zaczynam gruntowna przebudowę. Znalazłem w Olsztynie kolesia który ma kilka sztuk rozebranych na czesci Ma praktycznie wszystko i ma bardzo rozsadne ceny.Ma tylko czesci do Silvi z silnikiem 2,0 16V. Namiary na kolesia: Adam Borowski ul. Artyleryjska 35 Olsztyn tel. 089 5354383 kom.0602 285 143 Koles ma warsztat mechaniczny. Zajmuje sie tuningiem i ma tez fajnie zrobioną Toyote Corolle AE86. Jezdzi nia w rajdach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 PS. może swoj silnik CA18ET zastąpisz popularniejszym, mocniejszym mniej paliworzernym CA18DET ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bercik Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Ja mam u siebie taki silnik tylko ze bez turbiny. Jest to 2,0 16V 145KM. Ale oczywiscie turbo bedzie. Duzo Silvi z tym silnikiem jest w Anglii. A to jest zdjecie silnuika z orginalna turbiną. Niestety turbo nie widac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Widzę że w seri nie posiadał Intercoolera - ciekawe ile w niego dmuchano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotr Hojda Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Z Adamem rozmawiałem przez telefon,nie zakonczyła sie ta rozmowa zbyt przyjemie. Co prawda ma on 2 l. do sprzedania za 900zł. ale dziwnie mu nieufam. Byleś może u niego i widziałeś ten silnik? 2l-skopana-na turbie,coś pieknego :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bercik Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Rozmawiałem z nim przez telefon i byłem tez u niego osobiście i koles był spoko. Sam wykrecałem sobie to co potrzebowałem.Widziałem u niego te silniki. Stały chyba ze 3 sztuki. Tylko on ma silniki bez turbo zwykłe FJ20. byłem u niego w wakacje. ceny tez miał spoko. Za maglownice , 2 pozycyjne lampy atyrapke, tylne zaciski hamulcowe z linkami , silniczki do podnoszenia lamp i plastiki z tylnej klapy zapłaciłem 600 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts