Gość Dymeq Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam mam pytanie czy to takiego egzotycznego auta jak Micra k12 da rade załozyc Smt6. Byłem w serwisie i powiedzieli mi ze nie. Komputer który steruje praca silnika jest identyczny jak w nowych almerach. Moze ktoś z was będzie wiedział ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 W Zastec Tuning w łodzi nie widza przeciwskazań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymeq Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ale tylko maila do nich pisałes czy byłes z autem i pokazywales kompa który steruje praca silnika ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Dymeq NATS nie ma nic do piggybacka smt-6. W sewrsiwise pewnie mysleli że chodzi o jakiegos chipa i dlatego Ci powiedzieli że nie mozna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymeq Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Dymeq NATS nie ma nic do piggybacka smt-6. W sewrsiwise pewnie mysleli że chodzi o jakiegos chipa i dlatego Ci powiedzieli że nie mozna. A znasz moze kogos z forum kto zakładal do almerki smt6???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 nie, przynajmniej nic o tym nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 byla wirusowana almera N16 1,5 i 1,8 - zmiana programu w ECU za pomoca zlacza OBDII i nie bylo z tym problemu. SMT6 nikt nie zakladal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymeq Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 No i juz wszystko wiem mozna założyć smt6, w Micrze inny jest komputer niz w Almerce teraz czekam tylko na schemat ECU z ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 niech w nim będzie zawarte - jaki kabel od rpzeplwyki gdize idzie +5V gdzie jest masa i czujnik polozenia przepustnicy i wału - na razie styknie żeby pobawić się paliwikiem do zaplonu jeszcze trzeba te kwestje rozszerzyć u Ciebie nie ma zaplonu z rozdzielaczem więc moze być deczko cięzko - tak jak w przypadku karzdego 200SX S14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.