INC Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 czy to wyglada jak maska almery n15?? a czy to wyglada jak sentra?? to jest amerykanska wersja 200SX. wyglada podobnie jak sentral ale jednak ciut inna :shock: :shock: a mysalelm ze to sentra.... co do malowania to gre chyba bardziej o wage chodzi :wink: ale z drugiej strony... po co przod odciazac ?? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ja CI Gre powiem że cena takiej maski w USA to okolice 1300-1500zł do tego dojdzie wysyłka do PL, niewspominając o przelewie to smuka robi się ponad 2 000... Działajcie działajcie jakby co to mam namiary na typa co robi maski za ok 700-800zł ale z włukna szklanego gwarancja na to żę waga nie przekroczy 6,5kg... Jakby Co to tel. tu wkleje W Łomiankach był koleś co robił maski za 600 z włókna szklanego. Są naprawde lekkie. Ja mam auto zrobione tą techniką (oczywiście nie nismo) i jest bardzo lekkie. Jedyną wadą tego materiału jest to,że w Polsce zazwyczaj używają tanich materiałów i elementy tą techniką wykonane potrafią na wierzchniej warstwie pękac w pajęczynkę a do tego są bardzo kruche. Niedajboże stuknąć autem ze zderzakiem tak zrobionym (niestety mnie się to przydażyło). Elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRS Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 na www.forum.sss.org.pl tez jest kolo ktory robi lekkie maseczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 na www.forum.sss.org.pl tez jest kolo ktory robi lekkie maseczki... tu chodzi o karbon w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRS Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 a po co ci karbon ? zrobisz z wlokna z potem folie o teksturze carbonu sobie nakleisz hahah hahaha hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 a po co ci karbon ?zrobisz z wlokna z potem folie o teksturze carbonu sobie nakleisz hahah hahaha hahaha tja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 A tak lekko OT jak jest z maska z wlokna szklanego przy jakims udezeniu, wypadku? Czy nie zachowuje sie podobnie jak maska w trabancie, ze potrafi - zamiast sie pogiac czy pokruszyc - urżnąć delikwentowi glowe?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 A tak lekko OT jak jest z maska z wlokna szklanego przy jakims udezeniu, wypadku? Czy nie zachowuje sie podobnie jak maska w trabancie, ze potrafi - zamiast sie pogiac czy pokruszyc - urżnąć delikwentowi glowe?! watpie zeby maska z wlokna szklanego zdolala przebic sie przez szybe gdyz jest straszniie krucha chociaz nigdy nic nie wiadomo :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRS Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 szyby napewno nierozwali...ale jesli szyba by w wypadku rozbila sie a maska byla zywiczna to mozliwe jest aby przyjela duze odkszatlecenie po czym by pelka/zlamala sie i zamiast delikatnie sie rozpasc poleciala by z duza silaa odrzutu.... wtedy jest mozliwosc uszkodzen ciala takim elementem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 To ja w takim razie dziekuje za extra pare kilo mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 a mnie sie wydawalo ze sily zawsze ida w druga strone :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Pan co robił maske z laminatu do N14 o ile dobrze pamiętam wziol za zrobienie odlewu 600zł no i dotego dojdzie pewno z 1000-1200zł za wykonanie takiej maseczki z włukna węglowego - pogadajcie z SHOPENEM da wam dokladneijsze namairy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 1500 pln za sztuke!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Może znajdzie się ktoś na forum z odpowiednią wiedzą i pomoże nam zrobić samemu forme :?: Jak już będzie forma to jakoś pujdzie. Najpierw próbna maska z laminatu a później już włókno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 1500 pln za sztuke!!!! to juz jest bardzo dobra cena jak na maske carbonowa na allegro jeszcze sie ktos oglasza ze robi elementy z wlokna weglowego moze by jego sie zapytac za ile wykona maske ? gre a ta cena to przy jakims wiekszym zamowieniu czy na pojednycze sztuki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 na allegro jeszcze sie ktos oglasza ze robi elementy z wlokna weglowego moze by jego sie zapytac za ile wykona maske ? Ostatnio na allegro ktoś sprzedawał maski chyba po 2000pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 on mial tam bardziej ambitne projekty typu tylna klapa do alfy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 ja mam forme juz do N15, SWOJĄ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 ja mam forme juz do N15, SWOJĄ;] To z Twojej formy można by było zrobić maseczke z włokna jak byś ją użyczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 sorry , ale ja za nia zapłacic musiałem 500 plna....resztę sobie dopowiedz, możemy sie na nią złożyc, pasuje? na początku tematu pytałem kto chce co i jak, i czy sie składamy! nikt nic na yten temat nie pisnął, zamóiłem forme, zapłaciłem...to teraz kupe chetnych...złóżmy sie na nią!w kilka osób i bedzie klubowa...choć i tak jakos tego nie widze;/;/ jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 ja mam sprzedawac w sklepiku klubowym albo na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 sorry , ale ja za nia zapłacic musiałem 500 plna....resztę sobie dopowiedz, możemy sie na nią złożyc, pasuje?na początku tematu pytałem kto chce co i jak, i czy sie składamy! nikt nic na yten temat nie pisnął, zamóiłem forme, zapłaciłem...to teraz kupe chetnych...złóżmy sie na nią!w kilka osób i bedzie klubowa...choć i tak jakos tego nie widze;/;/ jakies propozycje? Tak jest niestety zawsze, widocznie nikomu tak na prawde nie jest potrzebna. Mówisz, że dałeś 500. Na forum jest tyle almerek, że mogło spokojnie złożyć się 10 osób po 50pln i każdy by mógł z niej skorzystać. Ja pisałem, że mógłbyś użyczyć, bo myślałem, że sam ją zrobiłeś a nie płaciłeś za nią tyle kasy. Z resztą to inni powinni się z Tobą dogadywać, bo ja nie mam almery tylko nx'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Lukasz dobrze wiesz jak sie to wszystko soknczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Lukasz dobrze wiesz jak sie to wszystko soknczy :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 1500 pln za sztuke!!!! 1500zl do almery?? ja do swojej maxi kupie juz za 250$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi