Coobcio Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 w JC Auto Tuning Division mają maski do większości aut za 1350zł ciekawe czy do Nissanów typu primera i Almera też coś mają... :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 niestety do almery nie mają, ale te ich carbonowe maski ważą 8-9 kg, a taka jak moja 4, jest róznica [ Dodano: Pon 13 Mar, 2006 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 A do micry są karbowane maski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 A do micry są karbowane maski ? Jak sobie zrobisz na zamówienie to będziesz miał. Nie odświeżaj starych tematów jak świat jeśli ich dobrze w całości nie przeczytałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 prezentuje sie bardzo ladnie! mowisz ze wazy 4 kilo, a ile wazyl standard?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 prezentuje sie bardzo ladnie! mowisz ze wazy 4 kilo, a ile wazyl standard?? KOłO 15 , tak mi sie wydaje , ale jest mega cięzka jak masz takie same 200sx jak polody to zapłacisz za samą maske w AG TUNING, zadzwon i sie dowiedz pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 W Primie P10 waży dokladnie 17,6kg ofoljowana i owinięta w koc - taka mi przyszła pocztą polską więc urwać 10Kg to juz sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 no to cirka 10kg urwane - niezle i dzieki za info odnosnie maski- moze kiedys sie przyda chwilowo dopiero zaczynam zabawe z autkiem i jest wiele innych rzeczy na liscie btw. wyczytalem ze u mnie wywalenie calej klimy daje okolo 45kg :shock: az mi sie wierzyc nie che ale jesli to prawda to :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 ale jak masz auto na codzień to nie wyjmuj klim, nie ma sensu :roll: szukaj odchudzania gdzie indziej :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 wlasnie to jest moj problem -> odchudzanie to piekny sposob poprawiabnia osiagow bo do pewnego stopnia (na poczatku) nic nie kosztuje, tylko ze niestety odbywa sie kosztem uszczuplania innych walorow uzytkowych samochodu. no nic - pozyjemy zobaczymy koniec OT pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Z mojego dośwaidczenia wynika żę od odchudzania kól odnotowuje się najlepsze popprawy w przyspeiszeniach. Np. róznica miedzy przeciętną 17 a 15stką wynosi ok 2-3 a różnica w przsypeiszeniach jest bardzo pocieszająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 no bo to w koncu masa wirujaca i nieresorowana (czy jak to sie tam mowi) jednak powiem szczerze ze na codzien bym nie zmienil idac tym tropem kolejna rzecza sa tarcze hamulcowe :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi