Gość marzzz Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 mam pytanko czy obudowa i "trzymanie szkła" luserka elektrycznego będą pasowac do lust manualnego?mam rozbity plastik i szkło a mam do kupienia od elektrycznego,i z tąd to pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarki Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 mam pytanko czy obudowa i "trzymanie szkła" luserka elektrycznego będą pasowac do lust manualnego?mam rozbity plastik i szkło a mam do kupienia od elektrycznego,i z tąd to pytanie Zdaje sie ze sa rozne rozstawy otworow mocujacych lusterko w drzwiach. Jak ja szukalem do swojego (reczne) to najpierw przymierzylem (elektyczne) na sucho i cos mi nie pasowalo wiec zrezygnowalem. Koszt nowego manualnego to 150 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marzzz Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 udało mi sie kupic cale nowe za 80pln, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.