Guest Polak Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Slyszal ktos o czyms takim? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83773896 Jak to dziala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest misiek_83 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Ciekawe urzadzonko,ale czy skuteczne,to nie wiem.Widzialem kiedys w hipermarkecie takie cus podlaczane do zapalniczki w samochodzie z rozladowanym aku i w tym z dobrym,taki duperel zamiast kabli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest francuzik2 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Hej! Czego to ludzie nie wymyślą????????? Nie wiem jak to dziala i jakia jest skuteczność??/ Czy ktoś to stosował już u siebie??? Co o tym sądzić??? Mam same wątpliwości............. Pozdrawiam i miłego odpalania życzę!!! Francuzik2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest grzennio Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 To będzie działać raczej kiepsko ze względu na kable prowadzące z zapalniczki do akumulatora. Prądy przy rozruchu są całkiem duże i na około 100% wywali bezpiecznik, jak nie to może się potopić izolacja na przewodach Rozrusznik podłączony jest bezpośrednio do Aku grubym przewodem bez bezpiecznika właśnie z tego powodu. Generalnie nie polecam, można sobie szkód w samochodzie narobić nawet jak odpalimy autko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piotrek19854 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 witam!!! ciekawe te urzadzonko jak i podejzliwe , na jednej fotce koles ma rekawiczke zalozona mozna podejrzewac ze porzyczy sobiw autko , jak w temacie odpala bez zadnych kabli nie dajcie sie zwiesc takim czyms kolega sie dobrze wypowiedzial ze popalic moze bezpieczniki (o ile te cos jest tym czyms naprawde :roll: )wiadomo ze zapalniczka przechodzi przez pare bezpiecznikow pozdro NDZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 buuuuuuuhahahahahahah większego gówna nie widziałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KaZeLoT Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 To chyba ma za zadanie podtrzymać pamięci (radia i komputera) przy wyjęciu akumulatora z samochodu na czas ładowania. Innego zastosowania nie widzę... :-) Hi, hi ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piotrek19854 Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 niech koles sobie to w buty wsadzi bedzie wyzszy <koles pisze ze 3 razy na rok ladowac to cus a podczas rozruchu ile przeciez pradu idzie a moze to cos jest na energie atomowa :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.