Gość bun Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 GA16DE + CAI + zaplon +porting ;] tylko czy spodziewac sie 10 kucykow czy ilu?? no i kto by sie w kuj-pom tego podjal (najlepiej klubowicz)? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 zrob to sam... bedzie najlepiej smakowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bun Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 napewno ale wolalbym jednak zeby ktos doswiadczony przy tym dlubal a ja moge pomoc ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 cai zrobisz spokojnie sam nie ma co popsuc porting jak sie postarasz i zrobisz to wedlug instrukcji z forum tez powinno byc ok. co do zaplonu to podjedz do jakiegos zaufanego fachowca i powiedz zeby ci na tyle przyspieszyl zaplon zeby nie bylo stukowego (ale i tak najlepiej to ustawia coobcio tyklo nie mam czasu zeby do niego skoczyc :cry: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bun Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 generalnie CAI to bym sie podjal ale jesli chodzi o porting to bez kogos kto to robil i to najlepiej nie raz wogole nie podchodze do tematu, poza tym najlepiej to by bylo podjechac do kogos na caly dzien i to skleic ladnie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 zawsze bedzie mozna na kogos zgonic :P poczytaj forum... zobaczysz ze grzebanie przy autku nie jest takie straszne a pozneij sam zadecydujesz czy dasz komus do zrobienia czy zrobisz samemu trzymam kciuki za osiagi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Wszystko to zrobisz spokojnie sam ja po tym mialem 17 koni przyrostu... aha, i jeszcze wywal kata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bun Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 tak tak wiem ze to proste ale jednak wolalbym zeby ktos z doswiadczeniem patrzyl mi na rece ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 posluchaj Samiego :!: chlopak wie co mowi. popatrz na jego wyniki w klasie profi za zeszly sezon http://www.sss.org.pl/index.php?rok=2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 wyniki to raczej dzieki odelzeniu, ale dzieki i tak powaznie... najpowazniejsze z tych modow to chyba porting, ale i tak... pol dnia i zrobione, a jaka satysfakcja... popsuc niczego nie popsujesz, a nic nie da Ci takiej satysfakcji jak samodzielne upapranie sie silnikiem swojego samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bun Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 zaplon juz jest tylko teraz porting czy CAI i kawalek wydechu jak radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 z tego co coobcio w innym temacie pisal porting w ga nei ma sensu... wiec teraz chlopie jedziesz z CAI... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bun Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 niby nie ale sprawdzic co i jak nie zaszkodzi a CAI jak narazie oddalil sie w czasie ale mam nadzieje ze na pomorski mi sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 porting może i nie jest trudny........ ale przydało by się żebyś też splanował głowice i rozwiercił kanały ssące i wydechowe a potem je wypolerował i wcale to nie jest takie proste bez odpowiedniego sprzętu teraz może bierz się za wydech, nie wiem ile chcesz kasy na to przeznaczyć ale dobrze by było zrobić kolektor 4-2-1 i reszte przelocik z końcowym tłumikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Wszystko to zrobisz spokojnie sam ja po tym mialem 17 koni przyrostu... aha, i jeszcze wywal kata Sami ja widze, ze Ty na prawde wierzysz w te wyniki z hamowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 150nm i 170km wyniki nierealne w przypadku SR20... Moment jak w 1,6... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 w konie wierze, w nm nie tak jest wygodnie pojedziemy na hamowanie jeszcze raz i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 tym razem wyjdzie na owrot 170Nm i 150Km Nie no troche czasu minało ten typ od hamowni mam nadzieje żę ogarnął już temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Tym razem pojdziemy z Samim do konkurencji Ciekawe, ktore GTi bedzie zdrowsze, heh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bun Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 niestety ale chyba jednak plan podkrecania umrze... niewiele malych (malo kosztownych) rzczy ktore moga cos dac w jednopunkcie... chyba czas sie rozejrzec za P11 GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi