Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P11.144/W11.144] Pare zdjątek i pytanko !!

Gość Ralph
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość cornholio78

to w zemście za te 2 poduszki :wink: ja byłem pewny że zawsze były 4. W tej chwili jestem skłonny uwierzyć ze istnieje primera p11-144 z tylko dwiema poduchami ale dam sobie obciąć .... yy no oze nie dam obciąć ale wciąż uważam że w Europie takiej nie znajdziemy. Poczekajmy może te lole cos odpowiedza na moje maile w sprawie ilosci poduch :)

EDIT Twój avatar zawiera Twoją tablice wskaźników? jakie wersje miały białe tarcze?

Tak, to moja tablica,

ale ktora to wersja - nie wiem.

Probowalem na podstawie Autobudget dopasowac cos ale nic nie pasuje.

To auto bylo chyba autem pokazowym u dilera, bo jako pierwszy wlasciciel jest wlasnie diler. Dopiero po 6 mies odkupil go helmut.

Wersja jest dosc bogata:

Xenony, zmieniarka, skorzana kierownica no i biale tarcze.

Gość cornholio78

może pakiet sport? która masz wajchę zmiany biegów? zerknij na mój watek o kierunkach bocznych, wstawiłem link do forum na którym jest zeskanowany prospekt dodatkowych gadżetów do primery mam taki drukowany :P

to w zemście za te 2 poduszki :wink: ja byłem pewny że zawsze były 4. W tej chwili jestem skłonny uwierzyć ze istnieje primera p11-144 z tylko dwiema poduchami ale dam sobie obciąć .... yy no oze nie dam obciąć ale wciąż uważam że w Europie takiej nie znajdziemy. Poczekajmy może te lole cos odpowiedza na moje maile w sprawie ilosci poduch :)

EDIT Twój avatar zawiera Twoją tablice wskaźników? jakie wersje miały białe tarcze?

Sa wersje z dwiema poduchami i nawet bez klimy.Wiem bo ogladalem...W Irlandii wyglada z reguly tak:

-jest szyberdach - nie ma klimy i sa 2 poduszki

-jest klima sa 4 poduszki