Gość cornholio78 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 to w zemście za te 2 poduszki :wink: ja byłem pewny że zawsze były 4. W tej chwili jestem skłonny uwierzyć ze istnieje primera p11-144 z tylko dwiema poduchami ale dam sobie obciąć .... yy no oze nie dam obciąć ale wciąż uważam że w Europie takiej nie znajdziemy. Poczekajmy może te lole cos odpowiedza na moje maile w sprawie ilosci poduch EDIT Twój avatar zawiera Twoją tablice wskaźników? jakie wersje miały białe tarcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość k_stach Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Tak, to moja tablica, ale ktora to wersja - nie wiem. Probowalem na podstawie Autobudget dopasowac cos ale nic nie pasuje. To auto bylo chyba autem pokazowym u dilera, bo jako pierwszy wlasciciel jest wlasnie diler. Dopiero po 6 mies odkupil go helmut. Wersja jest dosc bogata: Xenony, zmieniarka, skorzana kierownica no i biale tarcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 może pakiet sport? która masz wajchę zmiany biegów? zerknij na mój watek o kierunkach bocznych, wstawiłem link do forum na którym jest zeskanowany prospekt dodatkowych gadżetów do primery mam taki drukowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ralph Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 to w zemście za te 2 poduszki :wink: ja byłem pewny że zawsze były 4. W tej chwili jestem skłonny uwierzyć ze istnieje primera p11-144 z tylko dwiema poduchami ale dam sobie obciąć .... yy no oze nie dam obciąć ale wciąż uważam że w Europie takiej nie znajdziemy. Poczekajmy może te lole cos odpowiedza na moje maile w sprawie ilosci poduch EDIT Twój avatar zawiera Twoją tablice wskaźników? jakie wersje miały białe tarcze? Sa wersje z dwiema poduchami i nawet bez klimy.Wiem bo ogladalem...W Irlandii wyglada z reguly tak: -jest szyberdach - nie ma klimy i sa 2 poduszki -jest klima sa 4 poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andre72 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Ralph Vin możesz sprawdzić tutaj http://www.club-nissan.ru/cars/vin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ralph Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Ralph Vin możesz sprawdzić tutajhttp://www.club-nissan.ru/cars/vin Juz tu sprawdzalemi nie dziala nie wiem czemu... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi