LeXaN Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 rozwalilem lewe lusterko podczas mijania się z innym autem; mozecie mi powiedziec czy pasuje do mojego lusterko z Micry 1985 tej starszej jeszcze kanciatej? mam szanse takie kupic za 20zl ale nie mam pojecia czy jest takie samo? chyba ze ma ktos tanio do sprzedania takie które potrzebuje ? dodam ze szklo mam całe tylko posrzelał plasik i lusterko trzyma sie tylko na lince regulacyjnej wiec jesli mozna toto rozebrac to zadowoliłbym sie nawet stłuczonym lusterkiem - ważne żeby tylko obudowa była dobra :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeXaN Posted February 9, 2006 Author Share Posted February 9, 2006 hej naprewde nikt nie wie czy ze starszej wersji k10 pasuje lusterko do nowszej? moze to ktos porównac? a moze jednak komus takie jak ja potrzebuje przeszkadza i chce sie go pozbyc? a jak nie to rozbieral ktos zewnetrzne lusterko? da sie moze jakos pokleic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piomal Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Nie wiem czy pasuje od kanciastego. Przecież możesz odkręcić swoje i zabrać do porównania z tym za 20zł (chyba że to daleko). Jak byś rozwalił prawe, to mógłbym Cię poratować, bo mam prawe bez szkła :wink: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeXaN Posted February 9, 2006 Author Share Posted February 9, 2006 niestety ale mam troche daleko i niestety lewe potrzebuje a naprawde nie mam z kim porównac :cry: a mozna je jakos rozebrac? kurcze moze to idzie pokleic bo urwalo go tak od dolu a reszta obudowy jest cala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.