Gość Scyzor Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 hmm..... zaczalem temat i mnie olsnilo.... czy sedany tez byly w wersji s/sr ?? bo siedzenia od htb do sedana to niebardzo.... S/SR były tylko jako hatchbacki. A jaka to różnica czy fotele są z hatchback'a czy sedana? Przecież przednie są identyczne... pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 a mocowania te same ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 a mocowania te same ?? Na 99,999999999% tak. Będą różnić się wyłącznie wzorem tapicerki. pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kulik Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Ja mam N16 i gdyby nie poduszki boczne to natychmiast wypieprzyłbym je won. Ktoś pisał, że w N16 fotele są wygodne.....Nie jeździł francuskimi samochodami. Morał taki, że mamy teraz w nissanach francuski chłam, a fotele - chyba jedyny dobry produkt znad Sekwany dalej poza zasięgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Nissan i Renault to wogóle do d*py kombinacja. Cieszą się amerykanie i japończycy bo oni co mieli to mają i cały czas jest fajnie, a my mieliśmy fajnie i teraz nowe nissany na rynek Juropejski to kompletne dziadostwa. I want JAPAN spowrotem (a jak nie to kij im w parasol, będę jeździł japońskim dopóki się nie zepsuje, a jak się zepsuje to francuskiego szajsu produkowanego w Anglii, Holandii czy Hiszpani nie kupię, ZNACZEK TO NIE WSZYSTKO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi