Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

zakup części przez internet

Guest roman102
 Share

Recommended Posts

Guest roman102

Może ktoś wie gdzie można dostać osłonę przeciwpyłową hamulca,tzn.gumową uszczelkę tłoczka hamulcowego tylną.Może być ewentualnie zestaw naprawczy(uszczelki).Niestety obiechałem pół województwa i nic w serwisie są ale nie pasują.Zaproponowali mi ale za 350 zł.Mam Almerę97r. N15,z ABS średnica tłoka 30,23 mm.

o to może ja się dołącze do tego tematu ze swoim pytaniem ponieważ, tam mi nikt nie odpowiedział :)

Szukam oprawek, do żarówek świateł postojowych, ktoś wie gdzie pytać czy też tylko ASO?

o to może ja się dołącze do tego tematu ze swoim pytaniem ponieważ, tam mi nikt nie odpowiedział :)

Szukam oprawek, do żarówek świateł postojowych, ktoś wie gdzie pytać czy też tylko ASO?

a jakbys z jakiwegos rozbitka wyciągnął?

na wszym miejscu tych rzeczy, których potrzebujecie, to ja bym szukał na złomowiskach. Almera to jest popularny samochód i nie powinno być problemów ze znalezieniem tych rzeczy. Bo, to potrzebujecie występuję tylko jako oryginały, zamienników zwyczajnie nie ma.

a jakbys z jakiwegos rozbitka wyciągnął?

a mogłbym dlatego was pytam czy moze nie znacie kogos komu sie ostatnio od tak przytrafilo conieco

Częstochowa jest na tyle dziwnym zadupiem (bez urazy:)) ze nawet nie wiem zabardzo gdzie szukać :). (na ul. Tartakowej juz pytalem)

a to caly czas przerabiam :) no nic jakos bede musial sobie radzic

zaden nie ma tej częsci czy żadnego rozbiórkowicza znaleźć nie możesz?

zabardzo nie maja takiej czesci - narazie pytalem tych co sprzedaja regularnie reflektory. Teraz chyba pojde za twoja rada i popytam tych powypadkowiczow :)