Gość kenyb Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 czy moze ktos sie orientuje,gdzie mozna założyć poduszke do kierownicy,ogolnie autko ma miejsce tylko najwazniejszej czesci nie ma:) jesli ktos wie to prosze o jakąs odpowiedz ,okolice wawy ,wawa...za ile ?? dziekuje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 czy moze ktos sie orientuje,gdzie mozna założyć poduszke do kierownicy,ogolnie autko ma miejsce tylko najwazniejszej czesci nie ma:)jesli ktos wie to prosze o jakąs odpowiedz ,okolice wawy ,wawa...za ile ?? dziekuje ! troche z tym roboty i szczerze nie wiem czy ktos sie bedzie chcial bawic! Chodzi tutaj o bezpieczenstwo i ja bym tego p.Kazikowi nie powierzyl. Same wsadzenie poduchy nic nie da. do tego musisz miec nowa tosme do kierownicy, nowe wiazki, modol i czujniki do poduch pomontowane w odpowiednich miejscach. Ja bym sobie taki zabieg odpuscil! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacekb3 Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 niestety, mam ten sam problem ale chyba będę zmuszony oddać almerkę "panu Kaziowi" bo cena w ASO zwala z nóg... może ktoś zna dobrą firmę która zajmuje się głównie takimi "poduszkowymi" sprawami (w Polsce południowej :?: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 niestety, mam ten sam problem ale chyba będę zmuszony oddać almerkę "panu Kaziowi" bo cena w ASO zwala z nóg... może ktoś zna dobrą firmę która zajmuje się głównie takimi "poduszkowymi" sprawami (w Polsce południowej :?: ) mozesz podjechac na al.Mireckiego. tam za torami jadac od "rudenej" jest taki zaklad mechaniczny,! i tam pracuja spece od nissanow.a jeden z nich Grzegorz jest specem od elektorniki itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.