Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

AIRBAG

Guest kenyb

Recommended Posts

czy moze ktos sie orientuje,gdzie mozna założyć poduszke do kierownicy,ogolnie autko ma miejsce tylko najwazniejszej czesci nie ma:)

jesli ktos wie to prosze o jakąs odpowiedz ,okolice wawy ,wawa...za ile ??

dziekuje !

Guest vqsoft1
czy moze ktos sie orientuje,gdzie mozna założyć poduszke do kierownicy,ogolnie autko ma miejsce tylko najwazniejszej czesci nie ma:)

jesli ktos wie to prosze o jakąs odpowiedz ,okolice wawy ,wawa...za ile ??

dziekuje !

troche z tym roboty i szczerze nie wiem czy ktos sie bedzie chcial bawic! Chodzi tutaj o bezpieczenstwo i ja bym tego p.Kazikowi nie powierzyl.

Same wsadzenie poduchy nic nie da. do tego musisz miec nowa tosme do kierownicy, nowe wiazki, modol i czujniki do poduch pomontowane w odpowiednich miejscach.

Ja bym sobie taki zabieg odpuscil!

• 2 weeks later...
Guest jacekb3

niestety, mam ten sam problem ale chyba będę zmuszony oddać almerkę "panu Kaziowi" bo cena w ASO zwala z nóg...

może ktoś zna dobrą firmę która zajmuje się głównie takimi "poduszkowymi" sprawami (w Polsce południowej :?: )

Guest vqsoft1
niestety, mam ten sam problem ale chyba będę zmuszony oddać almerkę "panu Kaziowi" bo cena w ASO zwala z nóg...

może ktoś zna dobrą firmę która zajmuje się głównie takimi "poduszkowymi" sprawami (w Polsce południowej :?: )

mozesz podjechac na al.Mireckiego. tam za torami jadac od "rudenej" jest taki zaklad mechaniczny,! i tam pracuja spece od nissanow.a jeden z nich Grzegorz jest specem od elektorniki itp

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...