Gość radek2109 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 coś mi stuka w prawym kole, nie jest to końcówka, ani drążęk ani tuleja, nazwałbym to górnym sworzniem zwrotnicy, ma on luz, ale w katalogu nie ma takiego, bo chciałem kupic, przecież nie bede jechał do serwisu, a może ktoś mi w takim razie przesła schemat przedniego zawieszenia? byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krawczynski Marcin Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Na dzień dobry napisz w ajkim aucie masz ten kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radek2109 Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 nissan primera p10 2.0d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Może łożysko zwrotnicy się wybiło? Kiedyś ktoś miał taki problem w P10. Komplet łożysk z montażem kosztował ~100zł pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radek2109 Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 jak zrobie to dam znać, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radek2109 Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 byłem sie pytać o łożysko zwrotnicy i nie mają czegoś takiego w katalogu? nie ma takiej części a w serwisie jest jako cała zwrotnica, podobno ktoś gdzieś ma na to sposób, podobno sie to nazywa zestaw naprawczy łożyska zwrotnicy, ale skąd to załatwic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 mi tez cos pukało ..okazało sie że to łącznik stabilizatora kupiłem za 33 zł i nie puka. ps. pukało na nierównościach (zjeżdzaniu z krawęznika) jakby był luz wzdłużosiowy lub niedokręcony amortyzator ps 2.podlewaruj koło aby łącznik był jaknajbardziej lużny i zobacz reką czy nie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radek2109 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 no i rozwiązałem problem, jednak łożysko zwrotnicy, nie ma takiej częśći w katalogach co sie okazało w serwisie jest tylko jako cała zwrotnica, na szczęśćie okazało sie że w sklepie znali takiego producenta co to robi i posiada takie łożysko, a są to dwa łożyska które kosztują 85zł, więc nie ma czego szukać w sklepach, bo byłem w większosći w gdańsku i nikt nie mógł doradzic, na szczęście są jeszcze ludzie obeznani w temacie i jakoś mi sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 może znasz oznaczenia łozysk jakie tam przychodzą zawsze łatwiej bedzie klubowiczom znależć w przyszłości je napisz jakiej produkcji kupiłeś SKF FAG czy może polskie były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emir Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 ja tez mialem ten sam problem z lozyskiem !!! ale moj kumpel - mechanik odrazu powiedzial mi jak to sie fachowo nazywa (szukał w jakis programach serwisowych 8) )!!! natomiast w sklepie w ich magicznych ksiazkach nic nie znalezli dopiero gdy pokazalem paluszkiem kolesiowi to dopiero bylo wiadome o co mi chodzi :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radek2109 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 niestety nie pamietam oznaczeń, bo mechanik je odbierał, moge jedynie podać sklep gdzie je kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi