derebere Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 witam. panowie/pani może ktos z was zmienial juz galke zmiany biegow w nx100 i wie czy jes tam jakas magiczna srubka za pomoca ktorej jest przymocowana galka? bo juz mnie diabli biora jak mam sie do tego zabierac. duzo nie brakowalo a bym wycignal calą skrzynie przez kabine auta . szukalem w wyszukiwarce ale tam nie znalazlem. pzdr from cb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wszok Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 w sunnym jest poprostu gwint. nie wiem jak w 100nx ale sprubuj zwyczajnie odkrecic:) jak butelke ( u mnie bylo nawet dosc mocno dokrecone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 nie wiem czy toi nie jest nabijane jak w wiekszosci aut, najlepiej ja rozciąc jak kupujesz nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derebere Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 reke predzej ukrece . zastanawiam sie czy to czasem nie jest natopione na drazek. ale zanim zacze to ciac wlasnie chcialme sie upewnic czy jest jakis sposub aby to uniknac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 We wszystkich nissanach jakie znam gałki są odkręcanie. 100nx to właściwie sunny, więc dlaczego miałoby być inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 W NXach jest przykręcana. Ja zacisnołem gałke kluczem francuskim i za jego pomocą ją odkręciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dami Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Zebyś się nie przekręcił to dodam że w lewo się odkręca :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derebere Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Zebyś się nie przekręcił to dodam że w lewo się odkręca :wink: dzieki za poufna informacje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dami Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Nie ma za co :wink: z tym przekręceniem to był tylko żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość egon Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 może też być w dolnej części gałki , mało widoczna, odkręcana osłonka pod nią będą prawdopodobnie trzy małe imbusy kątrujące gałkę z drążkiem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 może też być w dolnej części gałki , mało widoczna, odkręcana osłonkapod nią będą prawdopodobnie trzy małe imbusy kątrujące gałkę z drążkiem :wink: Przy fabrycznej gałce raczej ich nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s900 Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 ORYGINALNA GALKA JEST CALA CZARNA I MA WYTLOCZONE NR, BIEGOW I NA 100 % JEST OSADZONA NA GWINCIE - TYLKO DOBRE NARZEDZIE TRZEBA DOBRAC( MOZE ZABA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s900 Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 sorki za capsa :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja moją odkręcałem francuzem. Poszło bez najmniejszego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Mrozu, a jak kupowałes ten mieszak to zamawiałes jakies konkretny rozmiar?? ile powinnien miec na dole srednicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Kupiłem na allegro uniwersalny. One są na dole od wewnętrznej strony podszyte gumką, więc się łatwo rozciągają. Troche było zabawy z jego zakładaniem, ale dzięki niemu, gałce i kierownicy środek autka troche się ożywił i nie jest już taki czarny i smutny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derebere Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Zebyś się nie przekręcił to dodam że w lewo się odkręca :wink: spoko Dami oberwiesz jak sie kiedys spotkamy :P/zartuje panowie i panie(jesli) takie byly.w mojej nysie byla odkrecana :twisted: ale ile osob ja odkrecalo ... ale udalo sie. dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 jakim fracuzem, wystarczy troche pary w łapach i dobre przyłozenie i się elegancko odkreca P.S Mrozu w marcu jest akcja " wjazd na spot bez dachu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 jakim fracuzem, wystarczy troche pary w łapach i dobre przyłozenie i się elegancko odkreca P.S Mrozu w marcu jest akcja " wjazd na spot bez dachu" U mnie niestety ktoś mądry gałke przykleił, więc nie dało się jej ruszyć rękoma. Ja napewno melduje się bez dachu. Elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 no fakt z klejem łatwo nie wygrasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 no fakt z klejem łatwo nie wygrasz A Ty coś kombinowałeś ze swoją gałką, bo już nie pamiętam :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja nie ale dziewczyny tak :mrgreen: no musiałem odkreci zeby meszek zdemontowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 ja kupilem swojego juz ze zmieniona galka i skroconym drazkiem...wada jest taka ze czasem potrafi mi sie odkrecac :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 ja kupilem swojego juz ze zmieniona galka i skroconym drazkiem...wada jest taka ze czasem potrafi mi sie odkrecac :evil: he he he kleik kleik :mrgreen: mocno masz skruconą bo się nad tym zastanawiam :idea: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Ja do mojej nowej gałki musiałem skrucić drążek o ok 3-4 cm żeby była na tym samym poziomie co stara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi